Ponta facut praf de CTP: O naparca cu ochelari care trebuie strivita!

VICTOR PONTA, FOST PREMIER ROMANIA, FUNDATIE, ROLUL FUNDATIEI, BLACK SEA REGIONAL PROJECTS 2020

Un jurnalist cu greutate din peisajul mass media autohton a lansat un ATAC DEVASTATOR la adresa premierului VICTOR PONTA despre care spune ca este „o NAPARCA cu OCHELARI care trebuie STRIVITA la timp inainte sa iti sara din iarba direct la gat!”

„Presedintele KLAUS IOHANNIS ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala (CCR) in legatura cu refuzul premierului de a organiza alegeri partiale”, spune jurnalistul CRISTIAN TUDOR POPESCU. Jurnalistul a mai declarat ca seful statului nu a criticat pana acum Guvernul pentru ca a crezut ca are un pact de coabitare cu premierul VICTOR PONTA.

„Acum s-a activat domnul KLAUS IOHANNIS, s-a activat dupa niste luni de zile in care a procedat foarte prost din punct de vedere politic, pentru ca domnul VICTOR PONTA, asa cum am spus-o mai demult, este o NAPARCA cu OCHELARI, pe care, daca n-o strivesti la timp, o sa-ti sara din iarba direct la gat. Domnul KLAUS IOHANNIS si-a imaginat, cu acest nou pact de coabitare cu domnul VICTOR PONTA, ca domnul Ponta, care l-a ridicat in slavi – o data, de doua ori, de trei ori – in perioada asta, e foarte bun din punct de vedere politic, ca il ajuta la imagine in continuare. Nu e adevarat. Domnul VICTOR PONTA a stat la panda si acum loveste pe dedesubt, cum ii e obiceiul, la picioare”, a spus CRISTIAN TUDOR POPESCU la postul de televiziune Digi24.

„Domnul KLAUS IOHANNIS ar putea face o sesizarea la CCR pentru impiedicarea cetatenilor la vot, pentru obstructionarea votului de catre domnul VICTOR PONTA si guvernul sau in mod explicit. Pe data de 4 mai, potrivit legii, trebuia sa aiba loc alegeri in trei mari municipii, intre care Sibiul domnului Iohannis, in 14 colegii parlamentare. 14 parlamentari e o cifra care poate sa influenteze echilibrul politic din Parlament, si in cinci consilii judetene”, a mai spus CRISTIAN TUDOR POPESCU.

Sursa foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *