Ponta: Daca nu schimbam legea in 2012, Antonescu ar fi fost presedinte si acum era mai bine

BILANT GUVERNARE PSD, VICTOR PONTA, LIVIU DRAGNEA, PRESEDINTE PSD, GUVERN DACIAN CIOLOS, FOST PREMIER ROMANIA

Premierul Victor Ponta a votat, duminica seara, pentru alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al PSD. El s-a prezentat la sediul central al partidului, din bulevardul Kiseleff, unde a fost intampinat chiar de Liviu Dragnea, singurul candidat inscris in competitie.

„Ma scuzati de intarziere, dar m-am uitat la meciul de rugby Romania – Italia”, a spus Victor Ponta.

Dupa ce a votat, premierul Victor Ponta a sustinut ca dupa aceste alegeri Liviu Dragnea va fi un „presedinte legitim”, ales printr-un „vot universal”, si mai legitim decat „domnisoara pusa de Klaus Iohannis presedinte al partidului de Opozitie”, aluzie la Alina Gorghiu.

Victor Ponta a dat asigurari ca va ramane membru PSD, dezmintind astfel zvonurile aparute in ultimele zile cu privire la iminenta sa plecare din partid.

„Sunt membru PSD si voi fi intotdeauna si ii voi sprijini si ajuta asa cum si ei au facut-o in ultimii… 6 ani. 6? Aoleu, groaznic”, a exclamat in gluma Victor Ponta, facandu-l pe Liviu Dragnea sa zambeasca.

Invitat de jurnalisti sa raspunda la doua intrebari din chestionarul pe care au fost rugati sa il completeze toti membrii PSD, mai exact sa spuna care a fost cea mai buna si cea mai rea masura a Guvernului Ponta, premierul a raspuns mai intai: „Cea mai buna? Avem multe bune. 9% TVA la alimente”.

La cea de a doua intrebare raspunsul a fost enigmatic: „Imi pare rau ca am cedat si am schimbat niste legi ca altfel, in 2012, il schimbam pe Traian Basescu si Crin Antonescu ar fi fost presedinte si Romania ar fi aratat mult mai bine”.


1 Comment

  • Dana spune:

    Învaţă din filosofia furnicii, pe care locuitorii Hong Kong-ului au adoptat-o ca a lor. Odată ce te-ai hotărât şi ţi-ai pus în minte ceva, obstacolele încetează să mai existe. Le ocoleşti, treci peste ele, pe sub ele sau chiar prin ele, dar mergi înainte. Tot inainte! Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „Filozofia furnicii” la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *