Ponta: Cetateanul Iohannis s-a dus la Bruxelles ca surda la hora!

ATAC DUR, BEBELUSI MORTI, BACTERIE NECUNOSCUTA, VICTOR PONTA, KLAUS IOHANNIS, PRESEDINTE ROMANIA, IOBAGI, MOSIER, FOST PREMIER

Premierul VICTOR PONTA a lansat, luni, un ATAC SUBURBAN la adresa presedintelui KLAUS IOHANNIS, in replica dupa ce seful statului l-a criticat pentru ca a angajat Romania fara mandat, in urma discutiilor despre CRIZA REFUGIATILOR de la Sofia, alaturi de premierul Bulgariei si cel al Serbiei.

„Vreau sa mai stabilim un lucru. Problema nu e ce spune domnul KLAUS IOHANNIS, problema e ca nu face nimic. Dumneavoastra stiti ce a facut domnia sa la Bruxelles? Merge acolo ca SURDA la HORA, tace din gura. Grija mea e ca pozitia Romaniei sa fie cunoscuta pe plan extern. Restul, povestea cu mandatul, daca nu ar fi de ras ar fi de plans. De fiecare data domnul Basescu ii intinde o capcana si domnul Iohannis, fiind doar arogant si nimic mai mult, cade in capcana. Pai ce, sunt viceprimar la Sibiu sa-i cer voie? Domnul KLAUS IOHANNIS nu stie nimic din ce am vorbim la Sofia”, a declarat VICTOR PONTA.

KLAUS IOHANNIS l-a criticat, duminica, pe VICTOR PONTA pentru ca a declarat, la Sofia, ca ROMANIA isi va inchide granitele in fata REFUGIATILOR daca si Germania va face asa ceva.

In alta ordine de idei, VICTOR PONTA a declarat ca scandalul iscat dupa moartea politistului BOGDAN GIGINA reprezinta „o lectie” pentru GABRIEL OPREA, caruia liberalii si KLAUS IOHANNIS ii cereau sa rupa coalitia de guvernare.

„E o lectie buna pentru GABRIEL OPREA, imi aduc aminte ca in fiecare dimineata il chema Iohannis sa-i spuna sa rupa coalitia sa-l puna premier , Gorghiu se ducea la Ministerul de Interne la cafea, dupa aia Predoiu inalta niste ode”, a declarat VICTOR PONTA.

Premierul a mai spus ca nu vrea sa comenteze cazul deoarece este o ancheta in curs si nu vrea sa influenteze justitia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *