Politia franceza cauta un nou suspect in cazul atentatelor de la Paris

politia franceza

Politia franceza cauta un nou suspect. Un imam in varsta de 69 de ani, Olivier Corel – suspectat ca este mentorul lui Mohamed Merah, care a ucis sapte persoane la Toulouse, in sud-vestul Frantei, in 2012 – este cautat de politia franceza, care ancheteaza atacurile comise la Paris pe 13 noiembrie.

Politia franceza cauta un nou suspect. Corel ar fi fost apropiat de Fabien Clain, un francez convertit la islam, a carui voce a fost identificata de catre detectivi in mesajul de revendicare a atacurilor de la Paris de catre Statul Islamic, relateaza Euronews.

Politia franceza cauta un nou suspect. In paralel, continua cautarea lui Salah Abdeslam, care a ajuns la Bruxelles, de la Paris, la cateva ore dupa atacuri.

Politia franceza cauta un nou suspect. De asemenea, politia examineaza ceea pare sa fie o centura de explozivi, gasita luni seara intr-o pubela de gunoi la Montrouge, la sud de Paris.

Politia franceza cauta un nou suspect. Potrivit unor surse, este prea devreme sa se spuna daca exista vreo legatura intre centura si Abdeslam, al carui frate mai mare s-a detonat in timpul atacurilor armate si sinucigase cu bomba de la Paris, soldate cu 130 de morti si sute de raniti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *