PNL: Victor Ponta trebuie sa desecretizeze Master Planul pe Transporturi

victor ponta, mituire, emma zeicescu, realizatoare tv, dezvaluire, premier romania

Copresedintele Partidului National Liberal (PNL) Alina Gorghiu ii solicita premierului Victor Ponta sa desecretizeze Master Planul pe Transporturi.

„Pe mine ma mira, ca si pe colegii mei, cum este posibil sa ajungi sa te lauzi tu PSD cu mai multi kilometri facuti decat are Romania. Cum este posibil sa ai 650 de km de autostrada in Romania si tu sa spui ca ai facut 700 nu stiu? Cum am ajuns in situatia in care Bulgaria care are jumatate din teritoriul Romaniei si jumatate din populatie sa ajunga sa ne depaseasca la kilometri nu stiu? Ii cer astazi lui Victor Ponta in calitate de premier sa desecretizeze Master Planul pe Transporturi”, a declarat miercuri Gorghiu, la Parlament, inainte de sedinta conducerii vechiului PNL.

Alina Gorghiu a subliniat ca fara dialog consensul nu se poate, iar dialogul nu exista fara informatii.

„Ii cerem (premierului — n.r.) sa faca publica ultima forma. Ii cerem sa tina cont de opiniile noastre, sa ne consulte si ii cerem sa aiba grija ca investitori ca Ford, Renault si-au aratat public nemultumirea si chiar au spus in anumite contexte ca vor parasi teritoriul Romaniei si se vor reloca in conditiile in care promisiunile lui Ponta nu vor deveni realitate. Avem toata disponibilitatea sa discutam pe aceasta tema foarte importanta, dar as vrea sa nu mai aflam din comunicatele oficiale ale Guvernului diverse informatii. Sa vina in Parlament sa ne prezinte acest proiect, sa accepte observatiile noastre si mai departe vom gasi solutii ca pe viitor infrastructura sa nu mai fie ca astazi”, a afirmat liderul PNL.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *