Piedone candideaza pentru UNPR la Primaria Sectorului 4

PEDEAPSA PIEDONE, ANI DE INCHISOARE, AVOCAT ARTIN SARCHIZIAN, TRAGEDIE CLUB COLECTIV, ABUZ IN SERVICIU, FALS INTELECTUAL, PEDEAPSA PIEDONE, CRISTIAN POPESCU PIEDONE, FOST PRIMAR SECTOR 4

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, va candida, la viitoarele alegeri, pentru un nou mandat din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.

Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

„Ma onoreaza asocierea cu unul dintre cei mai buni primari din Romania, Piedone, care va candida pentru UNPR si vom face o echipa cred eu de mare succes”, a declarat Gabriel Oprea.

El a spus ca stia potentialul lui Cristian Popescu-Piedone si faptul ca acesta va ajunge un foarte bun primar.

„Daca UNPR reprezinta interesul Romaniei, Piedone reprezinta interesul cetatenilor sectorului 4. UNPR este un partid care, in mod indubitabil, in ultimii 5 ani de zile, a adus stabilitate economica si politica in Romania intr-o perioada foarte complicata, grea. Ne propunem si suntem siguri ca vom obtine peste 10% din voturile electoratului, sa avem pana in noiembrie anul viitor cel putin un milion de membri de partid.

Am demonstrat ca sprijinim intotdeauna – suntem corecti si este normal – Guvernul din care facem parte, il sprijinim pe presedintele Romaniei in probleme de securitate nationala, fiindca este vorba despre poporul roman”, a adaugat vicepremierul Gabriel Oprea.

In aceeasi conferinta de presa, primarul Cristian Popescu-Piedone a precizat ca va incerca sa fie un administrator si mai bun pentru sectorul 4 al Capitalei.

„Cu multe dintre crezurile si proiectele UNPR – economie sociala, impozitarea marilor averi, primul job – ma identific, ele sunt pe sufletul romanilor si doresc sa contribui la aplicarea lor. Sunt convins ca pentru cetatenii comunitatii mele, pentru romanii din sectorul 4 decizia mea de a ma alia interesului national ca valoare suprema este un gest benefic.

Daca noi, managerii marilor comunitati, nu avem drept scop bunastarea si siguranta cetateanului, muncim degeaba, iar eu in toti acesti ani le-am dovedit oamenilor ca muncesc in folosul lor, in interesul lor”, a sustinut Piedone.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *