PETRU LUHAN, fantele grobian de la Suceava este innebunit dupa publicitate si parizer

europarlamentar, petru luhan, alegeri locale 2016, candidat, sectorul 6, grobian, needucat, fante de suceava

Gagicarul inchipuit PETRU LUHAN, fost deputat PDL de Suceava, este un tip despre care se pot scrie multe. Omul este bolnav dupa publicitate, grobian si needucat si exista numeroase dovezi in acest sens (in poza atasata articolului il puteti remarca in rolul lui Superman de la Bruxelles!). Masa Presei o sa descrie, cu lux de amanunte, cam cine este Petrica de la Suceava.

Pana sa fie mare europarlamentar amator de parizer, papitoiul flusturatic de la Moldova se visa drept un mare fante! PETRU LUHAN era si, cu siguranta, a ramas un baietel frustrat din punct de vedere sexual care la fiecare intalnire cu cate o vedeta din peisajul autohton chema si jurnalistii. Asa s-a intamplat si atunci cand a incercat, fara succes sa-i traga la poarta frumoasei Tania Budi, acesta din urma tinand sa spuna despre PETRU LUHAN ca „este grobian si extrem de needucat!”

Feciorul agresiv care a strans o avere considerabila, in ciuda faptului ca nu a muncit decat vreo patru anisori in mediul privat, este un om a carui atitudine si prezenta nu spune absolut nimic. PETRU LUHAN a agonisit multe datorita apetentei bancherilor de a pierde banisori pe mana tinerilor manageri de judet pedelisti. Astfel, omul are numai la capitolul terenuri vreo cinci bucati in valoare totala de aproape 4.000.000 de lei (cele mai importante fiind cele din Bucuresti si Otopeni).

PETRU LUHAN este tipul de parvenit arivist convins care se lauda cu prietenia sa cu o alta „intelectuala” de frunte, Lenuta lu’ Basescu! Si nu trebuie uitata relatia pasagera cu vampa Adelina Pestritu poate singura pe care a reusit sa o pacaleasca biblic….pentru ca la Barbara, fosta amanta a lui Berlusconi si europarlamentar, a punctat doar la capitolul poze……..

PETRU LUHAN, ca un tampitel care se respecta, nu a ratat ocazia de a declara ca toti romanii care au votat cu USL in 2012 sunt indobitociti! Dar ce sa vezi, Petrica este acum parte integranta din fostul USL! Deci cine-i dobitocul?

Prin vara lui 2014, PETRU LUHAN, cel mai tare in ciocan, a dat marea lovitura a vietii sale: s-a casatorit si a devenit automat Printul Mezelurilor! Grobianul needucat a reusit sa-si puna labele de arivist pe fiica patronului de la Cris-Tim si acum este cel mai mare fan al parizerului si salamului! La ce i-or fi necesare numai el stie……

O descriere aproape perfecta ii faceau lui PETRU LUHAN si jurnalistii de la Catavencii in urma cu vreo doi anisori, acestia scriind despre fanfaronul din Suceava ca este: „baietanul acela agresiv care apare din ce in ce mai des prin studiourile TV, urland la toata lumea, behaind pe aria guvernarii miraculoase a PDL, atacand, maraind si scheunand nedumerit atunci cand toti ceilalti arunca in el cu lavalierele, paharele cu apa si rotile de la scaune. Feciorul nu are nimic de spus, dar o face cu atata convingere, agresivitate si nesimtire, incat mai ca-ti vine sa crezi ca se bazeaza pe ceva.”

Sursa foto: radiotop


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *