Peste 200 de UTILAJE cu material ANTIDERAPANT intervin in Capitala

utilaj

Peste 200 de UTILAJE cu material ANTIDERAPANT si cu plugurile pentru indepartarea zapezii acolo unde situatia o impune, intervin in Bucuresti, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei remis sambata presei. Cele 210 UTILAJE intervin atat pe strazile principale, cat si pe cele secundare.

In sectorul 1 se actioneaza cu 42 de UTILAJE cu material antiderapant pe arterele principale si cu 15 UTILAJE pe cele laterale. In sectorul 2 se intervine cu 32 de utilaje pe arterele principale si cu 17 utilaje pe strazile laterale. In sectorul 3 se actioneaza cu 14 utilaje pe strazile principale si cu opt utilaje pe cele secundare. In sectorul 4 se intervine cu 12 utilaje pe arterele principale si cu patru pe cele laterale. In sectorul 5 se actioneaza cu 14 utilaje pe strazile principale si patru utilaje pe strazile laterale. In sectorul 6 se intervine cu 36 de utilaje pe strazile principale si cu 12 pe strazile laterale.

Operatorii de DESZAPEZIRE au aplicat in noaptea de vineri spre sambata tratamente cu MATERIAL ANTIDERAPANT pentru combaterea poleiului in zona pantelor, rampelor si a podurilor atat pe parcursul noptii, cat si la primele ore ale diminetii.

Inspectorii Directiei de Control din cadrul Municipalitatii se afla in teren, verificand modul in care operatorii de SALUBRIZARE pun in aplicare planul de DESZAPEZIRE si combatere a poleiului, stabilit la nivelul Capitalei. Avand in vedere scaderea temperaturilor Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) continua programul de adapostire a oamenilor strazii.

Astfel, in cele doua centre sociale ale Primariei Capitalei sunt cazate 449 de persoane — 311 in complexul integrat de servicii sociale din Bd. Theodor Pallady si 138 in centrul de la Berceni. DGASMB dispune de o capacitate de cazare de 1.100 de locuri. PRIMARIA CAPITALEI a pus la dispozitia bucurestenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868 pentru orice sesizari privind RADET, ENEL, ApaNova, etc.

Sursa text si foto: mondonews.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *