Perchezitii DNA la Ministerul Agriculturii

perchezitii dna

Perchezitii DNA. Procurorii DNA efectueaza perchezitii, miercuri, la mai multe adrese, inclusiv Ministerul Agriculturii, intr-un caz in care exista suspiciuni de savarsire a unor fapte de coruptie comise in legatura cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene in perioada 2014-2015.

Perchezitii DNA. „In cursul zilei de 25 noiembrie 2015, ca urmare a obtinerii autorizatiilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 10 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Suceava si Iasi, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat DNA remis Ziare.com.

Perchezitii DNA. Procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Publicatia InformatiaTa de Suceava arata ca, pe langa domiciliile unor persoane fizice, perchezitiile au loc la Primaria Suceava, dar si la sediul Asociatiei Gal Bucovina de Munte din acest oras.

Perchezitii DNA. In Bucuresti, procurorii au mers la Ministerul Agriculturii. Actiunea are loc si in Iasi, la sediul Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *