Pensionarii social democrati il sustin pe Liviu Dragnea in cursa pentru sefia PSD

Liviu Dragnea, imaginea coruptiei in Romania, isi pregateste urmatoarea lovitura

Organizatia de pensionari PSD, reunita in conferinta joi la Palatul Parlamentului, il va sustine pe Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al partidului la scrutinul din 11 octombrie, a anuntat presedintele acesteia, in discursul de deschidere. La eveniment participa si lideri ai partidului, precum presedintele interimar Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Valeriu Zgonea.

In discursul sau, Rovana Plumb a salutat rezolutia OPSD de sustinere a lui Dragnea si a declarat ca „dupa Congres vom iesi intariti, cu un presedinte care ne va duce catre noi victorii – domnul Liviu Dragnea”.

Inainte de a intra in sala, Zgonea a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza razgandirea atat de rapida a lui Robert Negoita in privinta candidaturii la sefia PSD: „Ieri erau 30 de grade, azi ploua. Si vremea se schimba.” Zgonea a declarat de asemenea ca il sustine pe Dragnea si este concentrat pe a construi o echipa.

„I-am spus colegului meu Liviu Dragnea, in momentul in care presedintele partidului si prim-ministrul si-a dat demisia, ca il voi sustine pentru aceasta candidatura daca va dori sa candideze pentru functia de presedinte al partidului. Este omul cu cea mai multa experienta in acest moment in partid, un bun cunoscator al organizatiilor locale, sa nu uitam ca a fost al doilea ca putere in partid in ultimii 10 ani.

„In acest moment sunt concentrat pentru a construi in jurul lui Liviu Dragnea, pe care il sustin si care sper sa isi anunte candidatura, o echipa care sa fie performanta si care sa creeze anumite politici publice in interesul cetateanului”, a spus presedintele Camerei Deputatilor.

Discursul lui Liviu Dragnea, dupa ce rezolutia de sustinere a acestuia la Congres, a fost primit cu aplauze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *