Ovidiu Tender i-a turnat la DNA pe Alina Bica si Sorin Ovidiu Vantu

marian iancu, dosar carom, rafo, ovidiu tender, condamnare definitiva, curte apel bucuresti

Ovidiu Tender a facut un denunt la DNA in care spune ca Alina Bica si Sorin Ovidiu Vantu i-au cerut spaga de 4 milioane de euro.

„In 25 mai 2005, am fost chemat la o intalnire de catre Vintu Sorin Ovidiu care, dupa ce m-a verificat sa nu am vreun aparat de inregistrare, audio sau video, mi-a cerut sa dau suma de 4 milioane de euro cash pentru a scapa de dosarul penal de la DIICOT. Mi-a dat termen sa platesc aceasta suma pana la 25 iulie 2005, pentru ca suma urma sa se imparta la opt persoane care vor rezolva problema cu dosarul meu. La nedumerirea si neincrederea mea fata de aceasta solicitare, Vintu Sorin Ovidiu mi-a spus ca voi primi un semnal in acest sens cand voi fi chemat la DIICOT.

Intr-adevar, dupa cateva zile am fost chemat la DIICOT de catre procurorul Alina Bica, care mi-a transmis mesajul: Va felicit ca v-ati descurcat! Am inteles ca solicitarea de a da 4 milioane de euro facuta de Vintu era cu acordul procurorului de caz si eventual al altor persoane pe care nu le-a mentionat.

La termenul din 25 iulie 2005, pana la care trebuia sa fac plata, am fost chemat din nou de Sorin Ovidiu Vintu la domiciliul acestuia unde, in prezenta lui Liviu Luca, dupa ce eu le-am comunicat ca nu am de unde sa platesc aceasta suma, acestia mi-au spus ca grupul lor considera ca eu i-am inselat si ca de acum incolo voi suporta consecintele refuzului meu de a da mita. Dupa numai cateva zile, am fost chemat de procuroarea Alina Bica si aceasta a dispus impotriva mea masura obigarii de a nu parasi tara.”, a spus Ovidiu Tender la DNA.

In urma cu cateva saptamani, omul de afaceri Ovidu Tender a declarat ca s-a bucurat in moemntul in care a auzit ca Alina Bica a fost arestata preventiv.

Sursa text: stiripesurse.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *