OSCAR DOWNSTREAM – firma lui HREBENCIUC si NOAPTES care netezea drumul GAZPROM in ROMANIA

viorel hrebenciuc

Federatia Rusa intentiona sa intre si mai puternic pe piata de carburanti din Romania, iar OSCAR DOWNSTREAM, firma penalilor inruditi Viorel Hrebenciuc si Alexandru Noaptes incearca din rasputeri sa netezeasca drumul gigantului GAZPROM pe meleaguri autohtone.

GAZPROM lucreaza intens cu OSCAR DOWNSTREAM, firma care a facut afaceri uriase gratie vanzarilor de motorina catre CFR SA si CNADNR, in 2011 avand un rulaj de jumatate de miliard de euro. Andrei Hrebenciuc, si el incarcerat alaturi de tatal sau dupa combinatiile din dosarul retrocedarilor de paduri, si Irina fata lui Noaptes, fostul director al CFR SA, ar trebui sa se casatoreasca (n.red. data fiind reprogramata de procurorii DNA), acest lucru fiind menit sa intareasca legaturile dintre partenerii care stau in spatele firmei OSCAR DOWNSTREAM.

Smecheria era urmatoarea: Viorel Hrebenciuc netezea drumul pentru intrarea masiva a Gazprom cu benzinarii in Romania, iar compania ruseasca, prin OMV, ceda (n.n. cel mai probabil printr-un contract de inchiriere) lui OSCAR DOWNSTREAM posibilitatea de a avea rezervoare de inmagazinare a carburantilor. In acest fel, firma lui Hrebenciuc si Noaptes ar fi urmat sa desfasoare afaceri de anvergura in toata tara gratie dovezii ca poseda spatii de depozitare adecvate, nu doar sa comercializeze direct din cisterne sute de tone de motorina.

Cu acelasi scop Viorel Hrebenciuc l-a sustinut din rasputeri pe fostul ministru delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu (n.n. omul OMV). Acelasi OMV care vinde benzinarii Gazpromului. Mai mult, se aude ca pentru a-si masca legaturile cu Rusia si Gazprom, OSCAR DOWNSTREAM a facut o sponsorizare in direct la Realitatea Tv, chiar in emisiunea lui Rares Bogdan, pentru copiii romani din Transnistria, din banii oferiti urmand sa fie cumparate carti!

Din pacate combinatia aceasta ar putea sa cada in lumina ultimelor evenimente, esecul PSD in alegeri, arestarea preventiva a celor doi Hrebenciuc, Viorel si Andrei, si problemele lui Alexandru Noaptes……


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *