Oprescu, audiat din nou la DNA

oprescu

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat in arest la domiciliu, a fost audiat miercuri la sediul central al DNA. La iesire, el a refuzat sa dea declaratii legate de dosar, dar si-a exprimat speranta ca va scapa de eticheta de corupt.

„Stiti bine ca nu am voie sa fac comentarii. Astept sa ma duc sa fac interventia chirurgicala saptamana viitoare, iar pe 23 ma prezint la Inalta Curte pentru contestatia facuta de DNA.

Ma gandesc sa fiu sanatos si sa nu raman cu eticheta asta, pentru ca nu am muncit o viata intreaga ca sa-mi lipeasca cineva eticheta asta, si vreau sa le arat oamenilor care inca mai cred in mine si carora le multumesc”, a spus primarul suspendat al Capitalei.

Intrebat de jurnalisti daca si-a folosit aparatul de bruiaj pe care il detinea la domiciliu, conform DNA, Oprescu a raspuns: „Nu era folosit, ca nu aveam de ce sa-l folosesc”.

Sorin Oprescu a fost retinut in data de 6 septembrie si ulterior arestat preventiv pentru luare de mita, iar in 26 octombrie procurorii au dispus extinderea urmaririi penale pe numele sau, pentru spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

Primarul suspendat al Capitalei a contestat masura arestului la domiciliu si a cerut, si primit, aprobarea de a se interna o saptamana in spital pentru efectuarea unei operatii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *