Oamenii lui Tariceanu si Daniel Constantin, demisie in masa din Guvern

daniel constantin

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat luni ca toti secretarii de stat ai partidului din guvernarea precedenta au demisionat.

„Asa cum spuneam saptamana trecuta, si pentru a intari statutul de singur partid de Opozitie care functioneaza cu un grup consistent in Parlament – ALDE, toti secretarii de stat din guvernarea precedenta si-au prezentat demisiile.

Au mai fost doua sau trei cazuri de colegi care au ramas pentru ca au fost solicitati de ministri sa ramana, fiind singurii care cunosteau cum sa mearga lucrurile mai departe. Isi vor prezenta si acestia demisia, daca nu au facut-o deja.

Urmeaza ca premierul Ciolos sa semneze si sa publice aceste demisii, aceste decizii”, a declarat Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca fostii secretari de stat ai ALDE ocupa functii de conducere in departamentele partidului si vor monitoriza programul actual de guvernare.

„In felul acesta, cred ca nu facem altceva decat sa intarim departamentele care functionau in cadrul partidului. Toti colegii ocupa functii de conducere si in perioada urmatoare vom monitoriza atent programul de guvernare.

Asteptam sa vedem care sunt completarile pe care le va aduce Guvernul pana pe data de 15 decembrie, astfel incat sa incercam sa ne asiguram ca masurile pe care le-am luat in guvernarea precedenta si care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri se vor mentine. Vom atrage atentia de fiecare data cand se va face o greseala si cand o masura care nu este in interesul politicii pe care noi o promovam se incearca a fi promovata”, a adaugat Daniel Constantin.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *