O tanara violata de mai multi barbati in Constanta

violata

Politistii constanteni au deschis o ancheta in cazul unei tinere din Vaslui care a fost sechestrata timp de doua zile intr-un apartament din Constanta, violata si batuta de mai multi barbati, iar pentru a scapa victima a sarit de la etajul al patrulea al blocului.

Potrivit anchetatorilor, tanara, in varsta de 22 de ani, din judetul Vaslui, le-a spus politistilor ca a cunoscut un tanar pe Facebook, iar duminica a venit la Constanta ca sa-l intalneasca.

Ea a mai spus ca tanarul a dus-o intr-un apartament din cartierul Tomis Nord din municipiul Constanta, unde au fost chemati mai multi barbati. Fata a fost sechestrata timp de doua zile in apartamentul respectiv, batuta si violata.

Tanara a mai povestit ca marti dupa-amiaza, in timp ce in apartament mai ramasesera doar doi barbati, a reusit sa iasa in balcon, apoi sa sara, agatandu-se de o balustrada, pe acoperisul unui balcon de la etajul al doilea. De acolo fata a fost ajutata de vecini sa intre in casa, fiind anuntata apoi Politia.

Ulterior, tanara fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, apoi la Serviciul de Medicina Legala.

Politistii Biroului Investigatii Criminale de la Politia municipiului Constanta au identificat deja patru tineri in acest caz, toti din judetul Constanta. Ei sunt suspectati ca au participat la comiterea infractiunilor de lipsire de libertate si viol.

Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exectitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *