O masina a plonjat in Dambovita! 6 raniti, 3 in stop cardiac

sosea centura bucuresti, accident rutier grav, martie 2017, sase raniti, stop cardio respirator, masina plonjeaza dambovita, splaiul independentei, interventie scafandri isu, isu bucuresti-ilfov

Un accident rutier grav s-a produs, marti dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, la intersectia cu Splaiul Independentei si mai multe persoane au fost ranite. Doua autoturisme au fost implicate in incident, iar unul a parasit partea carosabila si a plonjat in raul Dambovita si s-a rasturnat, informeaza ISU Bucuresti Ilfov, anunta Antena 3.

In masina se aflau cinci persoane, trei dintre acestea fiind gasite in stare de inconstienta, in stop cardio respirator. Victimele au fost resuscitate si stabilizate la mal. In al doilea autoturism se afla doar soferul, un barbat.

Toate victimele au fost transportate la spitale – doua la Sp. Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, una la spitalul Floreasca, doua la spitalul Sf. Ioan si una la spitalul Sf. Pantelimon. Postul de televiziune Antena 3 anunta ca pacientul transportat la spitalul Floreasca ar fi in stare grava, acesta ajungand la spital cu temperatura corpului de 29 de grade. La fata locului au actionat scafandrii si 6 ambulante SMURD.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *