Numele lui LIVIU DRAGNEA, intr-un nou dosar al ALINEI BICA. Ar fi intermediat o mita URIASA

audiere, dna, liviu dragnea, dosar nou, liviu dragnea la dna, presedinte psd, bombonica prodana, urmarit penal, abuz in serviciu,

Numele vicepremierului LIVIU DRAGNEA apare in referatul procurorilor DNA intr-un nou dosar al fostei sefe DIICOT ALINA BICA.

Potrivit Realitatea TV, ALINA BICA ar fi luat, prin intermediul lui LIVIU DRAGNEA, suma de 3,5 milioane de euro de la omul de afaceri Ioan Niculae. Informatiile, care fac parte dintr-un document al DNA, au fost publicate pe blogul jurnalistului Robert Turcescu, cel care ar fi intrat in posesia lor.

Potrivit actelor de la DNA, anchetatorii sustin ca omul de afaceri IOAN NICULAE ar fi apelat la vicepremierul LIVIU DRAGNEA astfel incat sa intervina pe langa procurorul-sef DIICOT ALINA BICA pentru a solutiona favorabil un dosar al sau, mai exact sa incerce sa tergiverseze solutionarea acestui dosar pana cand urma sa se aprobe legea prescriptiei.

Mai mult, anchetatorii sustin ca, in schimbul acestui serviciu, ALINA BICA ar fi primit 3,5 milioane de euro pe care Niculae i le-ar fi oferit cu promisiunea ca va interveni pe langa LIVIU DRAGNEA astfel incat sa o sprijine pe ALINA BICA sa ajunga de la sefia DIICOT la conducerea Parchetului General.

Acuzatiile noi nu se opresc aici. Totodata, ALINA BICA, impreuna cu unul dintre consilierii sai, Sorin Ionut Mihailescu, ar fi primit un teren si mai multe bunuri de la omul de afaceri Ovidiu Tender, astfel incat sa-l ajute pe acesta sa-si formuleze o aparare favorabila intr-unul din dosarele pe care le avea si care era instrumentat de catre procurorii DIICOT.

ALINA BICA se afla, in prezent, in AREST PREVENTIV. Fosta sefa a DIICOT a fost arestata in DOSARUL RESTITUIRILOR ILEGALE.

Sursa foto: realitatea.net

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *