Municipiul Vaslui, blocat: bolnav carat cu targa prin troiene

municipiul vaslui
drum inzapezit

In ciuda avertismentelor venite de la meteorologi, autoritatile vasluiene fac fata cu greu caderilor masive de zapada. Municipiul Vaslui este aproape paralizat, multe dintre strazile din oras fiind blocate

Din cauza drumurile impracticabile, ambulantierii vasluieni ajung cu dificultate la locul solicitarilor, nu doar in zonele izolate ale judetului, ci si in oras. in aceasta dimineata, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanta al Judetului Vaslui nu a reusit sa ajunga la o solicitare pe strada Berzelor, din cartierul 13 Decembrie, pe strada zapada fiind de aproape jumatate de metru. Pentru a ajunge la pacientul care suferise un atac cerebral vascular, cadrele medicale au apelat la ajutorul reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, bolnavul fiind transportat, prin troiene, pe targa, de la locuinta pana la ambulanta. „S-a ajuns cu dificultate la pacient, drumul nefiind deszapezit.

Pe langa pacientul din Municipiul Vaslui, la aceasta ora se intervine cu dificultate, tot cu ajutorul autoritatilor, in localitatea Ulea, comuna Boganesti, unde avem un pacient, care, de asemenea, a suferit un accident vascular cerebral”, a precizat Aurora Popa, manajerul Serviciului de Ambulanta al Judetului Vaslui.

Sursa text si foto: adevarul.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *