Mircea Geoana: Viorel Hrebenciuc este un mincinos

campanie, alegeri 2009, mincinos, mircea geoana, viorel hrebenciuc, ioan niculae, gheorghe bunea stancu, mita pentru psd, dosar dna
campanie, alegeri 2009, mincinos, mircea geoana, viorel hrebenciuc, ioan niculae, gheorghe bunea stancu, mita pentru psd, dosar dna

Mircea Geoana a transmis, joi, ca nu s-a ocupat, in calitate de candidat al PSD la prezidentialele din 2009, de finantarea campaniei si nici nu l-a trimis pe Hrebenciuc sa discute cu oameni de afaceri, aratand ca daca acesta a facut astfel de solicitari, le-a facut din proprie initiativa.
Mircea Geoana a aratat, intr-un comunicat, referitor la declaratiile facute de Viorel Hrebenciuc in instanta, ca, in PSD, candidatul la alegerile prezidentiale din 2009 nu s-a ocupat de finantarea campaniei electorale.

„Domnul Hrebenciuc a fost director de campanie in 2009. Daca dl Hrebenciuc a facut astfel de solicitari, ele au fost facute din proprie initiativa si fara sa ma fi pus la curent cu astfel de demersuri”, a precizat Mircea Geoana.

Mircea Geoana a mai afirmat ca „nu a avut discutii cu niciun om de afaceri cu privire la finantarea campaniei si nu l-a trimis pe Viorel Hrebenciuc sa discute cu oameni de afaceri pentru finantarea acesteia”.

„Este ciudat faptul ca Viorel Hrebenciuc a ales sa faca aceste declaratii mincinoase dupa ce a intervenit conflictul public intre mine si Victor Ponta, pe care dl Hrebenciuc l-a sprijinit incepand cu Congresul PSD din 2010 si pana in ziua de astazi, si la o zi dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu”, se mai mentioneaza in comunicatul de presa.

Potrivit lui Mircea Geoana, „Viorel Hrebenciuc aduce doar acuze, fara a prezenta nicio minima dovada”.

„Nu am fost niciodata implicat in lucruri ilegale si nu accept ca numele meu sa fie ponegrit doar din motive politice. Nu este decat o modalitate a dlui Hrebenciuc de a distrage atentia de la propriile sale probleme cu justitia. Imi mentin in integralitate declaratiile facute in calitate de martor in procesul in care domnii Niculaie si Stancu au fost achitati in prima instanta”, mai afirma Mircea Geoana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *