Mascaricii de la Antena 3 isi cumpara premiile in America

mircea badea, mihai gadea, mascarici, antena 3, cumpara premii, america, dezvaluire, marian petruta,

O dezvaluire a lui MARIAN PETRUTA, ziarist roman stabilit in Statele Unite ale Americii, demonteaza, punct cu punct, mitul premiilor primite, anual, de postul de televiziune ANTENA 3 si de ciracii mogulului condamnat DAN VOICULESCU. Intr-o postare pe blogul personal MARIAN PETRUTA arata cum obtin cei de la postul de televiziune amintit premiile si recunoasterea din Lumea Noua in fiecare an.

MIRCEA BADEA, MIHAI GADEA si ADRIAN URSU sunt deja in America acolo unde se pregatesc sa primeasca premiile in numele postului ANTENA 3, premii cu care se vor lauda un an intreg. In continuare va prezentam postarea, in varianta integrala si lamuritoare, a jurnalistului MARIAN PETRUTA:

„Antena 3 se va autoevalua si probabil premia anul acesta la competitia din America. Mircea Badea se afla in juriul care va premia materialele trimise, contracost, la evaluarea din America, de televiziunea unde lucreaza. Acesta va nota probabil cu punctaje maxime cele 4 materiale trimise la evaluare.

Pretul platit pentru inregistrarea materialelor la fiecare categorie este de 375 de dolari. Anul acesta Antena3 a anuntat ca a participat cu patru materiale. In total, au platit asadar 1496 de dolari, plus 2.5% comision, daca plata se face cu carte de credit sau 35 de dolari pentru transfer bancar. Daca vor fi premiate toate cele 4 materialele, Antena 3 va mai plati minim inca 860 de dolari, sau chiar mai mult daca fiecare membru din echipa care a realizat materialele va dori sa aibe un trofeu cu numele sau pe el. Pentru ca este un excelent prilej de facut bani, organizatorii incurajeaza pe site ca fiecare participant sa-si cumpere un astfel de trofeu, pe care sa-l tina pe birou, citez: „Our World medal is a must have on everyone’s desk.”

Conform site-ului festivalului, in 2014 doar trofeele Antenei 3 au costat cam 1,500 de dolari, adica 215 dolari bucata, la care se mai adauga, conform regulamentului de participare, alti 3,690 de dolari taxa initiala de inregistrare a materialelor. Iar daca mai vorbim si de costul biletelor de avion, cazare, masa etc…pentru toata trupa prezenta in America, vorbim de cateva zeci de mii de dolari. „There is no numerical limit of the number of finalists in any category. Each entry is, in effect, in competition with itself….. One, none, or more than one medal may be given in any category.” New York Festivals.

Regulamentul celor de la New York Festivals arata ca in festival pot exista un numar nelimitat de finalisti la fiecare categorie, fara sa existe o competitie reala intre materialele celorlalte televiziuni participante (contrar incearcarilor Antenei 3 de a manipula publicul). Acestia pot oferi una, mai multe sau nicio medalie la aceeasi categorie. Festivalul are o asa diversitatea de categorii in care poti sa te inscri cu materiale, daca ai banii, incat sansele sa fi premiat sunt aproape garantate, mai ales ca nu ai concurenta.

In 2014, ANTENA3, la categoria „Current affairs”, unde a luat „Gold” adica „Aur” cu materialul „The long jurney home”, tot „Aur” au luat si alte doua televiziuni din Malaezia si Suedia. Adica festivalul e darnic in a da premii, deci Antena3 nu e singura cea mai tare! La argint premiile au fost acordate tot in numar de trei, iar la categoria bronz au fost nu mai putin de 4(patru) premii. La categoria „Investigative report” 2 televiziuni au luat „Aur”, alte 5 premii au fost de „Argint”, printre care unul luat de Antena3. Una din televiziuni luand nu mai putin de 3 premii de argint la aceasta categorie. La categoria „Biography/profiles” unde Antena3 a mai luat o medalie de „Aur”, tot aceleasi medalii de aur le-au mai luat alte doua televiziuni. Asadar trei medalii de aur la aceeasi categorie. La „Best investigative report” au existat 2 premii de „Aur”, Antena 3 a luat unul de „Argint” impreuna cu alte 2 televiziuni, iar la categoria „Bronz” nu a existat niciun premiu. La categori „Best News Documentary/Special” unde Antena3 a luat „Aur” au fost doar 3 materiale participante, din care Antena3 si inca o televiziune au luat „Aurul” si cealalta „Argintul”. Bronzul nu l-au mai dat la nimeni ca nu aveau cui! Cu siguranta ca premiile luate si in 2015 vor fi anuntate cu surle si trambite la o ora de maxima audienta de nimeni altul decat pastorul si directorul Antenei 3 Gadea Mihai.


7 Comments

 • Larian spune:

  Băăă, hai ca ne-ai dat gata cu ”descoperirea” asta a ta! Deci, la mintea ta de om prost, faptul ca o televiziune plateste niste taxe ca sa se inscrie la un concurs, e si o garantie ca va fi premiata! Nu conteaza ca la aceste concursuri – ”smenuite” după parerea unui imbecil! -, participa televiziuni dintre cele mai cunoscute din lume, ca si acolo exista un juriu si ca, la urma urmei, trofeele se dau pentru emisiuni realizate cu talent si profesionalism, – de parca premierea ar avea loc la Mamaia, unde șușanelele au devenit bucătăria casei!… Păi, si pentru participarea la Eurovizion, orice participant trebuie sa plateasca o taxa!… asta inseamna ca si-a achitat deja premiul? Vezi cat de prost esti? Daca la aceste concursuri nu au cu ce sa se prezinte preferații tăi de la RealitateaTV, de la B1, de la NasulTV, de la ȘandramauaTV-Robert Turcescu, etc. (ca, eu nu-mi imaginez ca astia n-au si ei măcar 300 de euro ca sa-si plateasca si ei un premiu de ochii lumii la concursul de care zici tu, – măcar ca să dea peste nas Anetenei3!), pentru ca ăstia n-au timp nici sa se spele pe gura dupa fecalele băsiste, daramite sa mai realizeze si ei un reportaj profesionist, – inseamna ca e un concurs trucat, după tine! Ți-aș spune hai sictir, dar nu-i frumos, insa apucaSEU deja sa dau SEND…

 • miron spune:

  se pare că sunt singurii care au bani să-şi cumpere premii! ăia care primesc banii la sacoşă nu au enorma sumă de 1500 usd! bă fericiţilor, ce bine pentru voi că nu doare prostia!

 • andjusticeforall spune:

  Alt kk diasporez.

 • Panaitescu Luciana spune:

  mare-i invidia si doare rau.De ce nu cumparati voi daca se cumpara?

 • barbu spune:

  La cate sacose de bani lasa Udrea la B1 , oare cate premii se cumparau domnii de la SRI, …oare pentru asta cotizam,… noi,…. sa ne considerati pe toti trepanati….?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *