MARIUS MILITARU, retinut de procurorii DNA pentru luare de MITA

MARIUS-MILITARU-LUARE-DE-MITA

MARIUS MILITARU, seful Sectiei Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins in flagrant de procurorii DNA, luni, cand primea de la o persoana 3.000 de lei pentru o operatie chirurgicala pe cord, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, MARIUS MILITARU  a fost RETINUT de procurorii DNA pentru LUARE de MITA.

Potrivit surselor citate, MARIUS MILITARU ar fi conditionat efectuarea unei operatii pe cord de primirea celor 3.000 de lei. In acest caz, exista suspiciuni ca, alaturi de MILITARU, ar mai fi implicati anestezistul si un alt medic din echipa care trebuia sa faca operatia pe cord, au precizat sursele judiciare.

MARIUS MILITARU a facut parte din echipa care a realizat primul TRANSPLANT de INIMA din ROMANIA.

MARIUS MILITARU a lucrat ca medic primar – chirurg cardiovascular la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Din vara anului 2011 este seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. MILITARU este membru fondator al Societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara. In anul 1998, a primit premiul Fundatiei Spitalului de Urgenta Bucuresti, iar in anul 1999 premiul de excelenta pentru primul transplant cardiac din Romania.

MARIUS MILITARU se ocupa de chirurgie cardiaca si a vaselor mari – valvulopatii, boala coronariana, disectii de aorta, anevrisme arteriale, transplant cardiac, asistare ventriculara, de chirurgie vasculara arteriala periferica si carotidiana, chirurgie venoasa si angioacces (fistule arteriovenoase pentru dializa) si de chirurgie cardiovasculara de urgenta si traumatologie.

Sursa foto: realitatea.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *