Marian Vanghelie a dat cu subsemnatul la DNA

marian vanghelie, atac dur, victor ponta, alegeri psd, cexn psd, liviu dragnea

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acolo unde procurorii anticoruptie l-au citat ca martor in dosarul votului din Diaspora.

La intrarea in sediul institutiei, Marian Vanghelie a declarat ca nu stie pentru ce a fost chemat dar ca o sa vada. Este foarte posibil ca primarul Sectorului 5 sa fie chestionat de procurori in urma declaratiilor publice pe care le-a facut imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie trecut. In cadrul acestora, Marian Vanghelie sugera ca votul din diaspora nu s-a desfasurat asa cum ar fi trebuit.

“Liviu Dragnea s-a manifestat ca director de campanie si a spus ca daca se fac sectii se pierd alegerile. Prin faptul ca nu au facut acele sectii nu au pierdut doar in diaspora, ci in Romania”, a declarat Marian Vanghelie, la vremea respectiva.

Ulterior, Marian Vanghelie a fost exclus din partid in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc pe 27 noiembrie. Aceeasi soarta au avut-o Mircea Geoana si Dan Sova.

Marian Vanghelie a declarat la iesirea din sediul DNA ca: “Le-am spus ceea ce am stiut, ceea ce am auzit. Nu am probe, dar am participat la multe discutii. Sunt exact declaratiile pe care le-am facut publice la momentul respectiv. Nimic in plus. O sa ma duc si prin Europa si prin America si o sa le povestesc romanilor de acolo ce stiu. Ponta si Dragnea au fost capii rautatilor. Nu v-am spus eu ca Liviu Dragnea o sa fie curentat la 380? Si nici nu aparuse dosarul atunci!”.

„In ce fel si cum au ajuns sa-si bata joc de milioane de romani, aici trebuie sa stabileasca justitia. (…) In contextul actual, tinand cont ca lucrurile s-au dus intr-un penibil foarte mare si cei care conduc astazi Romania din punct de vedere executiv si-au batut joc de foarte multi romani, cred ca trebuie sa se stie adevarul. Nu vreau sa fac din aceasta chestie o batalie pe care o am personala cu Victor Ponta. Bataliile mele le transformam politic, o sa vedeti cu parlamentarii, cu alte lucruri…”, a mai spus Vanghelie.

Sursa foto: adevarul.ro

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *