Ludovic Orban, replica acida pentru Victor Ponta

ludovic orban, psd, somatie, pnl, lider pnl, sprijin politic, gabriel oprea, vicepremier,

Liderul deputatilor PNL, LUDOVIC ORBAN, afirma ca declaratia premierului VICTOR PONTA privind inexistenta unei Opozitii este “fantasmagorica si aroganta”, informeaza Agerpres.

“In primul rand exista opozitie la Victor Ponta in Parlament, si in PSD, in Guvernul pe care il conduce, in grupurile parlamentare ale PSD, dar, cel mai grav, exista opozitie la Victor Ponta, care este majoritara in societatea romaneasca. Sa spui ca nu exista Opozitie mi se pare fantasmagoric si arogant, asa cum este Victor Ponta“, a spus Ludovic Orban luni, intr-o conferinta de presa.

Ludovic Orban a anuntat ca in aceasta saptamana PNL va face evaluari in conferinte de presa cu privire la activitatea celor trei ani ai Guvernului Ponta.

In acest context, Ludovic Orban a prezentat un “portret moral” al premierului Victor Ponta. “Victor Ponta este amoral, nici macar nu pot sa spun ca este imoral. Tot ce a facut a demonstrat ca nu intelege bine ce este bine si ce este rau, nu intelege”, a sustinut liderul deputatilor PNL.

Ludovic Orban l-a catalogat pe Victor Ponta drept o “marioneta”, “un mare fricos” si l-a acuzat de nepotism prin faptul ca la conducerea Ministerului Transportului, Ministerului Justitiei si Grupului PSD de la Senat se afla apropiati de-ai sai.

Potrivit lui Ludovic Orban, in momentul in care PNL va avea majoritatea parlamentara, se va incerca schimbarea Guvernului. Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat intr-un interviu ca in acest moment nu exista o Opozitie in Romania.

”Realitatea este urmatoarea: in acest moment, si o spun cu toata raspunderea si nu stiu daca se supara sau nu colegii mei, nu exista Opozitie. Prin Opozitie eu inteleg o alternativa. Exista opozitie in sensul ca cineva ne cearta tot timpul, dar nu exista o alternativa. Exista, e bun sau e rau, Guvernul Ponta, in partea cealalta nu exista nimic. Deci, care sunt lucrurile pentru care alternativa militeaza? Ce vreti voi sa faceti cu Constitutia? Nu mai vreti sa o modificam! Ce vreti sa faceti cu TVA-ul? Nu mai vrem sa-l reducem daca l-ati redus voi, daca nu-l reduceati, voiam noi! Adica, asta e, de fapt, situatia politica actuala si de asta la motiune imi e teama ca n-o sa vorbim, pentru ca nu exista o alternativa la Guvernul actual, mi-e teama ca o sa fie asa, un sir lung de scandaluri tipice anilor trecuti, la care eu nu o sa raspund”, a spus Victor Ponta.

Sursa foto www.romaniatv.net


1 Comment

  • gelu spune:

    pai daca e saa te iei dupa orban asta care vrea cu orice pret sa parvina ajungi la nebuni in mod sigur.Pai nu ii e rusine porculuisa debiteze tatea ineptii?,oare daca ar fi cercetat de DNAar mai scapa cumva de ares vreodata? eu nu cred,are prea multe cuie,jigodia dracului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *