Ludovic Orban facut praf de ALDE: Bufon politic, soldat lingusitor si lustragiu

steluta cataniciu, deputat alde, atac dur, ludovic orban, bufon politic, lider pnl

ALDE, proaspatul partid infiintat gratie fuziuniii dintre PC si PLR, a lansat un CONTRAATAC la adresa liderului liberal LUDOVIC ORBAN, dupa ce acesta din urma a declarat ca „fuziunea este facuta de doi tutari ai lui VICTOR PONTA care TUTAIAU separat si acum o fac impreuna”.

Deputatul ALDE STELUTA CATANICIU i-a replicat dur lui ORBAN. Aceasta il catalogheaza drept ‘bufonul politic al prietenilor lui TRAIAN BASESCU’ si ‘lustragiu pentru incaltarile celor care conduc’.

„LUDOVIC ORBAN, cel care ne vorbeste despre tutari, este probabil cel mai bun exemplu de personaj politic care a rezistat „mangaind” orgoliul cui trebuie, astfel incat sa ramana in functii importante. Pentru un personaj care a experimentat nu o data tradarea, ORBAN nu va intelege niciodata ce inseamna sa ramai fidel unor principii, unor angajamente pe care ti le asumi fata de cei care te-au ales. Pentru el, a-ti respecta cuvantul dat in fata oamenilor inseamna ca esti in slujba cuiva”, a precizat deputatul ALDE, intr-un comunicat de presa.

„Soldatul lingusitor al generalului Iohannis din campania prezidentiala, LUDOVIC ORBAN, isi continua delirul politic care l-a caracterizat in ultimul timp. Lupul moralist al PNL-ului sau mai bine spus bufonul politic al prietenilor lui TRAIAN BASESCU, ne arata ca s-a adaptat foarte bine stilului de politica facut de fostul presedinte si PDL de-a lungul timpului. LUDOVIC ORBAN ne confirma ca in PNL este plin de trepadusi care incearca sa intre in gratiile sefilor cei mari.

Ipocrizia este la mare pret la LUDOVIC ORBAN. Cel care pana mai ieri era cel mai inversunat adversar al PDL, al lui VASILE BLAGA si al lui TRAIAN BASESCU si cel despre care VASILE BLAGA considera ca trebuie arestat, este astazi cel mai bun prieten al lor. Cu totii trag in aceeasi directie, aceea de a-i readuce pe cei din PDL la guvernare.

Conceptia lui ORBAN despre modul in care se face politica explica si de ce a fost intotdeauna caracterizat de esecul politic. Se vrea un lider de partid, dar de fapt nu este decat un lustragiu pentru incaltarile celor care conduc. LUDOVIC ORBAN nu este capabil nici macar sa conduca o organizatie la nivel judetean, daramite sa fie un lider de partid. Sunt curioasa daca filiala pe care o conduce a reusit sa achite datoriile pe care le avea la energia electrica”, conchide STELUTA CATANICIU.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *