Lovitura de praz! Cine a turnat-o pe Olguta Vasilescu

olguta vasilescu, audiere la dna, fapte de coruptie, primar craiova, dosar dna,

Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu pentru 30 de zile, dupa ce miercuri a fost retinuta de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzata de luare de mita (patru infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infractiuni) si spalare de bani.

Primarul Craiovei l-a banuit initial pe Adrian Mititelu drept unul dintre denuntatori. Varianta a fost infirmata ulterior, iar in locul ei a aparut una greu de anticipat: se pare ca Olguta Vasilescu ar fi fost tradata chiar de omul cu care a infiintat in 2013 CS U Craiova!, noteaza jurnalistii de la Evenimentul Zilei.

Conform surselor cotidianului amintit, un al doilea denuntator al Olgutei Vasilescu ar fi finantatorul CS U Craiova Mihai Rotaru. Si el are mari probleme cu DNA si tot interesul sa-si „indulceasca” situatia juridica formuland un denunt.

Mihai Rotaru a fost retinut la sfarsitul lunii noiembrie 2015 pentru ca ar fi obtinut despagubiri uriase pentru un teren – de peste 100 de milioane de lei – de la ANRP. Acesta ar fi obtinut banii de la Autoritatea condusa de Crinuta Dumitrean in doar sase luni de la cumpararea drepturilor litigioase asupra imobilului”.

„Foarte interesant. Iese macel!”, a comentat informatia principalul contestatar al celor doi in plan sportiv, Adrian Mititelu, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook.

Sursa foto: gsp


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *