Locale 2016: Robert Turcescu a uitat ca e candidat si-l da in gat pe unul ca el!

robert turcescu, candidat, psd, valeriu nicolae suhan, cristina trepcea, contract, bani publici, filmari consiliul general, alegeri locale 2016, campanie electorala, primaria capitalei

Robert Turcescu a publicat pe contul lui de Facebook un contract semnat intre Primaria Bucuresti si Valeriu Nicolae Suhan, sotul Cristinei Trepcea de la Consiliul National al Audiovizualului, prin care firma acestuia obtine dreptul de a transmite live sedintele Consiliul General Bucuresti in schimbul sumei de 118.000 lei plus TVA. Contractul prezentat este valabil pentru 5 luni.

Valeriu Nicolae Suhan este candidat PSD pentru consilierii Consiliului Local al Sectorului 5. Iata mai jos postarea lui Robert Turcescu pe Facebook, unde este publicat si contractul in discutie:

„Daca mai aveati nevoie de un motiv pentru a nu vota PSD la aceste alegeri, iata-l mai jos:

un contract incheiat de Primaria Bucuresti cu firma unui anume Valeriu Nicolae Suhan pentru transmiterea live-video a sedintelor CGMB. Pretul: 118.000 RON + TVA pentru perioada august-decembrie 2015. Adica niste zeci de mii de euro pentru citeva transmisii live pe net!

Iar acum, vine bomba: Suhan e azi pe listele de consilieri PSD pentru CGMB si pentru Consiliul Local al Sectorului 5! Ca tot a zis Firea ca ea vine la aceste alegeri cu oameni noi, nu? In fapt, abonatii la bani publici ai PSD abia asteapta sa iasa Firea ca sa-si prelungeasca… abonamentele!

Desteptarea, Bucuresti!

#turcescuprimargeneral

Later edit:

Si ca sa vedeti cum se leaga lucrurile, domnul Suhan este nimeni altul decit sotul Cristinei (Trepcea) Suhan, membra CNA! Ei, ce ziceti?”, se arata in postarea lui Robert Turcescu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *