Locale 2016: Gabriela Firea plagiaza proiect dupa proiect. Document

jignire, ordonanta iordache, bucuresteni, primar general, gabriela firea,

Un internaut a postat un mesaj pe Facebook in care sustine ca proiectul pentru un nou sediu destinat Teatrului Nottara prezentat de candidatul PSD la primaria capitalei, Gabriela Firea, este luat din baza de date de arhitectura archiweb.it.

Este vorba despre un proiect prezentat joi de Gabriela Firea pentru Teatrul Nottara, dupa ce cladirea in care actorii isi desfasurau activitatea a fost inchisa in urma promulgarii legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat.

„really?!

PSD face ce stie mai bine sa faca: sa plagieze. Si o face cu mandrie!

proiectul este liniuta cu liniuta luat din baza de date de arhitectura archiweb

http://www.archweb.it/dwg/teatri_cinema/teatro/teatri.htm

cc: Nicusor Dan”, scrie Mihai Mardarev pe Facebook.

Proiectul postat pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea:

proiectul pentru teatrul nottara prezentat gabriela firea pagina facebook Locale 2016: Gabriela Firea plagiaza proiect dupa proiect. Documentteatrul notara proiect sediu nottara primaria capitalei plagiat grosolan firea plagiat gabriela firea CANDIDAT PSD campanie electorala baza de date alegeri locale 2016

Proiectul din baza de date Achiweb:

proiectul site archiweb Locale 2016: Gabriela Firea plagiaza proiect dupa proiect. Documentteatrul notara proiect sediu nottara primaria capitalei plagiat grosolan firea plagiat gabriela firea CANDIDAT PSD campanie electorala baza de date alegeri locale 2016

Seamana cam ca doua picaturi de apa nu?

Acesta este cel de-al doilea proiect „nou-nout”, dupa cel cu softul WAZE, cu care madam Firea se prezinta in fata electoratului din dorinta de a-l prosti si a demonstra ce bun gospodar este domnia sa!

In debutul campaniei electorale, fosta purtatoare de cuvant se lauda ca a gasit o solutie in ceea ce priveste traficul infernal din Bucuresti, mai precis un soft inteligent care va rezolva problemele! Ceea ce nu stia doamna Firea era faptul ca PRIMARIA CAPITALEI incheiase deja un PARTENERIAT cu cei de la WAZE!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *