Locale 2016: Dosar penal pentru un candidat care a oferit ciocolata!

candidat, surani, doua ciocolate, coruperea alegatorului, campanie electorala, politie prahova, primarie surani, dosar penal

Politia Prahova a deschis un dosar de cercetare penala dupa ce un candidat pentru functia de primar al localitatii Surani a dat doua ciocolate.

„Am fost sesizati, joi, ca un candidat la postul de primar al localitatii Surani a dat doua ciocolatele in timpul unei actiuni desfasurate miercuri”, a declarat Marian Popescu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Prahova. In cauza a fost intocmit dosar penal.

„A fost deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de articolul 386 din Codul Penal, respectiv coruperea alegatorului”, a mai precizat reprezentantul Politiei.

In aceasta campanie electorala, este strict interzisa impartirea de baloane, brichete, galeti, sepci, steaguri, pixuri, pungi sau orice alte obiecte, sanctiunile ajungand pana la 50.000 de lei. Acesta este primul dosar penal deschis de Politia Prahova in decursul acestei campanii electorale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *