Banii din campania lui Orban trebuiau sa ajunga la Manastire

La cine trebuiau sa ajunga banii din campania lui Orban

Procurorii anticoruptie l-au scos, in cel mai intempestiv mod cu putinta, pe liberalul Ludovic Orban din cursa electorala pentru Primaria Capitalei. Conform mai multor surse, politice si juridice, omul care l-a turnat pe Orban la DNA este nimeni altul decat afaceristul Nelu Iordache, tovaras si ruda cu fostul lider al PNL.

La scurt timp a iesit la iveala ca motivul pentru care LUDOVIC ORBAN a fost pus sub control judiciar este acela ca s-a inteles cu un om de afaceri pentru a-i sponsoriza campania de imagine cu suma de 50.000 de euro care ar fi trebuit sa ajunga la doi jurnalisti cunoscuti de la doua televiziuni de stiri.

Valentin Jucan, membru proeminent in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), s-a autosesizat si a solicitat, oficial, procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) sa dezvaluie numele celor doua televiziuni si, implicit al celor doi jurnalisti, care ar fi trebuit sa primeasca cei 50.000 de euro in schimbul unei campanii pozitive in favoarea fostului candidat al liberaliilor la Primaria Capitalei.

Conform unor surse de incredere din mass media unul dintre jurnalistii la care ar fi trebuit sa ajunga o parte din cei 50.000 de euro este SILVIU MANASTIRE, justitiarul vocal care loveste in cine apuca cu al sau „Dosar de Politician”.

Informatia este sustinuta si de faptul ca SILVIU MANASTIRE nu s-ar afla la prima isprava de acest gen, in timpul campaniei electorale ale precedentelor alegeri parlamentare el facandu-l praf pe unul dintre contracandidatii unui fost sef. Mai precis este vorba despre episodul in care SILVIU MANASTIRE l-a ajutat pe Lucian Bode sa obtina un nou mandat de parlamentar in dauna lui Ioan Mocan. Astfel, SILVIU MANASTIRE a confectionat rapid „dosarul” principalului  contracandidat al  lui Bode, fostul lider PP-DD Ioan Mocan, chiar in ultima zi a campaniei electorale, emisiunea fiind difuzata pe parcursul intregii zile. Rezultatul: Bode a castigat un nou mandat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *