Klaus Iohannis invita toti romanii la consultari

PRESEDINTE ROMANIA, KLAUS IOHANNIS, DEZBATERE NATIONALA, ROMANI, ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA, EDUCATIE, REFORMA EDUCATIE, ROMANIA, PROGRAM NATIONAL EDUCATIE

Presedintele KLAUS IOHANNIS vrea ca in acest an reforma in educatie sa fie una dintre axele principale de dezvoltare ale Romaniei in acest an. In acest sens seful statului vrea ca toti ROMANII sa participe la o DEZBATERE NATIONALA pe aceasta tema, fapt pentru care ii invita pe doritori sa-si spuna parerile, informeaza Libertatea.

“Administratia Prezidentiala, prin Departamentul Educatie si Cercetare, lanseaza in dezbatere publica criteriile pentru includerea evenimentelor organizate, sub egida „DEZBATERII NATIONALE pentru Educatie si Cercetare – Romania educata”, de catre orice entitate care doreste sa se implice in reforma educatiei. Administratia Prezidentiala propune astfel un demers flexibil si participativ, care sa permita adaptarea sa permanenta la nevoile societatii.

In anul 2016, Dezbaterea Nationala pentru Educatie si Cercetare, initiata de Presedintele Romaniei, domnul KLAUS IOHANNIS, va viza principalele optiuni strategice ale Romaniei privind sistemul national de educatie si cercetare, care vor fi apoi transformate in obiective de tara si integrate intr-o viziune pe termen lung (2018 – 2030).

Astfel, orice eveniment cu rezultate relevante pentru acest demers va putea fi inclus in cadrul dezbaterii publice lansata de Administratia Prezidentiala, in conditiile in care respecta un set de criterii transparente. Documentul care descrie aceste criterii este supus dezbaterii publice, fiind disponibil la adresa presidency.ro. Punctele de vedere pot fi trimise pe adresa [email protected], pana la data de 7 februarie 2016, a transmis Administratia Prezidentiala.

Sursa foto: presidency


1 Comment

  • Anuta spune:

    ”Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! OFERTA DE LUCRU!!PROIECT NOU >> PART-TIME -DIRECT PE INTERNET.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri poti CONTINUA sau poti sa te RETRAGI Se ofera contract de comision ! Nu este un job, ci o afacere. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte:
    cunostinte minime PC
    conexiune la internet
    Pentru detalii, rog doar persone serioase sa trimiteti mail la adresa :[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *