Klaus Iohannis a felicitat femeile liberale pentru implicarea lor in campania electorala

vizita oficiala, italia, klaus iohannis, romani italia, presedinte romania, 30 aprilie
vizita oficiala, italia, klaus iohannis, romani italia, presedinte romania, 30 aprilie

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a participat vineri la sedinta Organizatiei de femei a PNL, unde fostul lider al partidului le-a felicitat pe femeile liberale pentru implicarea lor in campania electorala.
Principalele declaratii ale presedintelui Klaus Iohannis:

Ati fost foarte implicate si am urmarit ce se intampla in judete, desi unii au crezut, din naivitate, ca nu o fac. Aportul dvs. a fost foarte important si apreciez raportul la valoarea ei reala. Importanta doamnelor este clamata uneori. Faptul ca reusiti sa va impuneti este un lucru bun bun si va felcit. Este foarte important pentru noi sa continuati. Ati inteles mai repede, mai bine si mai profund ce inseamna politica in secolul XXI. PNL, cel realizat prin fuziune, este primul partid mare din Romania care se reformeza profund din interior, asa cum trebuie sa se intample cu un partid din secolul XXI. Dvs. trebuie sa ramaneti implicate foarte activ in acest proces. Votul pe 2 si 16 noiembrie, in afara de faptul ca m-a adus la Presedintie, a aratat ca oamneii asteapta un altfel de politica. Putem sa reformam partidele in asa fel incat sa functioneze mai bine si mai aproape de cetatean. Alegatorul nu vine cu viziune, dar conexiunea trebuie sa fie mai profunda si mai empatica. Evolutia pe care am avut-o in preferintele electoratului este uimitoare. Daca vedem unde am pornit in prejma europarlamentarelor si unde am ajus astazi este un parcurs incurajator. Arata nivelul de asteptare foarte mare si atunci trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem acest nivel de asteptare. Nu putem sa pornim de la premiza ca cele doua echipe vor deveni o echipa coerenta care va functiona automat. Trebuie muncit mult pentru asta si cu un obiectiv clar: sa se intample aceasta contopire intr-una mai mare, mai performanta.

AlinaGorghiu este noul presedinte al vechiului PNL, dupa ce l-a invins pe Ludovic Orban, fiind prima femeie care va conduce un partid istoric. Gorghiu va fi, totodata, si copresedinte al noului PNL, alaturi de Vasile Blaga, pana in 2017, cand va avea loc Congresul de fuziune al PNL-PDL.

Sursa text si foto: adevarul.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *