Judecatorii amana executarea silita a RADET

majorare preturi, iarna, elcen, radet, surpriza neplacuta, apa de adaos, energie termica,

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a obtinut in instanta SUSPENDAREA provizorie a EXECUTARII SILITE impuse de ELCEN, se arata intr-un comunicat al RADET.

Potrivit sursei citate, decizia duce la SUSPENDAREA provizorie pana la judecarea pe fond a contestatiei la EXECUTAREA SILITA, care va avea ca prim termen de judecata data de 25 august, SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE a RADET de catre ELCEN fiind obtinuta ca urmare a unei actiuni depuse pe 23 iulie, la Judecatoria sectorului 3.

„Salutam pozitiv decizia instantei data in dosarul privind SUSPENDAREA EXECUTARII SILITE impuse de catre ELCEN. Desi este vorba despre o suspendare provizorie pana la judecarea cauzei pe fond, vom avea acces la banii necesari realizarii reviziilor si reparatiilor la instalatiile de alimentare cu energie termica a municipiului Bucuresti. Prin aceasta decizie banii pot fi folositi pentru a asigura continuitatea serviciului de utilitate publica”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al RADET, GABRIEL DUMITRASCU.

El a spus ca va actiona pentru a le asigura bucurestenilor caldura si apa calda in sezonul rece.

„Ii asiguram pe bucuresteni ca vom continua sa actionam pentru a realiza ce ne-am angajat la preluarea mandatelor in Consiliul de Administratie si pentru a asigura in sezonul rece caldura si apa calda”, a adaugat presedintele Consiliului de Administratie al RADET.

Sursa foto: realitatea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *