ISU Bucuresti are o noua conducere

isu

Generalul de brigada Gheorghe Pop este noul sef al ISU „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov iar adjunctii sai sunt locotenent colonel Claudiu Valeriu Craciun si locotenent colonel dr. Ioan Sorin Muresan, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Cei trei au fost prezentati joi si urmeaza sa ocupe aceste functii pe o perioada de trei luni.

Generalul de brigada Gheorghe Pop detine din anul 2001 functia de inspector sef al ISU „Oltul” al judetului Harghita.

Cu o experienta de peste 35 de ani in aceasta Arma, generalul Pop este absolvent al Scolii de ofiteri activi a Ministerului de Interne (promotia 1983, arma „pompieri”), al Academiei de Inalte Studii Militare (1990) si Facultatii de Drept din cadrul Academiei de Politie „A.I. Cuza” Bucuresti (1996).

Pe parcursul carierei militare a ocupat functii de executie si comanda atat in plan operativ, cat si in cel preventiv, indeplinind, totodata, si atributii de control pe timpul cat a fost incadrat la Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari (IGSU).
Locotenent colonel Claudiu Valeriu Craciun provine din cadrul ISU „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov, ocupand functia de Comandant al Grupului de Interventie nr. 1 „Lt. col. (pm) Adrian Barbu”. Cu o vasta experienta in domeniul operativ (comandant subunitate), locotenentul colonel Craciun a absolvit mai multe cursuri privind managementul situatiilor de urgenta, fiind brevetat ca specialist in salvari de la inaltime – alpinism.

Locotenent colonel dr. Ioan Sorin Muresan ocupa functia de adjunct al inspector sef al ISU „Porolissum” al judetului Salaj. De-a lungul carierei sale, ofiterul a ocupat functii de executie si comanda in cadrul Inspectiei de Prevenire din cadrul ISU Salaj. Locotenentul colonel Muresan a obtinut titlul stiintific de „doctor in inginerie civila” la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, in anul 2014.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *