Ionut Stroe a anuntat cand va avea loc Consiliul National al PNL

purtator de cuvant, pnl, consiliu national, ionut stroe

Purtatorul de cuvant al PNL, IONUT STROE, a declarat miercuri ca probabil in 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului National al liberalilor, care ar urma sa discute si cu privire la MOTIUNEA de CENZURA impotriva Guvernului.

Intrebat daca s-a stabilit data sedintei Consiliului National al PNL, IONUT STROE a raspuns ca aceasta va avea loc la inceputul lunii mai.

„La inceputul lunii mai. Nu s-a stabilit data. 8 sau 9 mai, probabil va fi una din zile”, a spus el. Potrivit lui IONUT STROE, cu siguranta motiunea de cenzura va fi depusa in aceasta sesiune parlamentara si foarte probabil va fi unul dintre subiectele reuniunii Consiliului National din mai.

De asemenea, IONUT STROE a precizat ca PNL este dispus sa participe la o dezbatere cu privire la CODUL FISCAL.

„Opiniile demonstreaza ca propunerea de COD FISCAL a PSD este una cu mari probleme de fezabilitate. Suntem dispusi sa participam la aceasta dezbatere si mai ales sa-i aratam premierului Ponta minusurile, slabiciunile, modul in care poate corecta aceasta propunere de Cod fiscal, dar in acelasi timp ii cerem sa manifeste aceeasi responsabilitate in legatura cu proiectele de maxima importanta de pe agenda Parlamentului care tin de votul prin corespondenta, modificarea Codului electoral, fluidizarea actului de justitie (…). Codul fiscal nu poate fi aplicat in actuala forma prezentata de Executiv in conditiile in care se amputeaza investitiile si nu se imbunatateste colectarea”, a sustinut liberalul IONUT STROE.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *