Ion Iliescu il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD

ion iliescu

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat ca va participa la Congresul PSD din data de 18 octombrie, avand un candidat preferat pentru functia de presedinte al partidului.

„O sa urmaresc cum se va organiza Congresul. Intentionez sa particip la Congresul PSD. Eu l-am sustinut pe Liviu Dragnea si imi mentin decizia”, a declarat Ion Iliescu pentru Evenimentul Zilei.

Primul presedinte al PSD l-a laudat si pe posibilul contracandidat al lui Dragnea, Serban Nicolae, cunoscut ca un apropiat al sau.

„Intruneste multe calitati. A intrat in PSD dupa 1989. A acumulat multa experienta. Are o calificare si politica si in partid”, a spus fostul sef al statului.

In ceea ce priveste decizia surprinzatoare a luiRobert Negoita, primarul Sectorului 3, de a se retrage din competitie la doar 24 de ore dupa ca isi anuntate intentia de a candida, Ion Iliescu a declarat ca a fost „cea corecta”.

La ora actuala un singur membru PSD si-a anuntat oficial candidatura si a intreprins demersurile necesare pentru a-i convinge pe colegi sa il voteze. Este vorba despre senatorul de Prahova Daniel Savu. Robert Negoita, presedintele PSD Bucuresti, s-a retras, iar senatorul Serban Nicolae, care anuntase ca intentioneaza sa se inscrie in cursa interna a trimis o scrisoare deschisa in care l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca incearca sa fraudeze alegerile.

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul oficial cu privire la depunerea candidaturii duminica, la conferinta judeteana a PSD Teleorman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *