Ion Cristoiu crede ca Basescu va candida la Primaria Capitalei

ion cristoiu, traian basescu, candidatura, primaria capitalei, alegeri locale 2016

Ion Cristoiu a anuntat ca fostul presedinte Traian Basescu va candida din nou la functia de primar general. Jurnalistul prezinta „in detaliu” „argumentele” care sustin candidatura lui Basescu la Primaria Bucuresti. Cateva declaratii facute ieri de Traian Basescu „tradeaza” „intentia certa” acestuia de a se inscrie din nou in cursa electorala, dar exista un motiv bine determinat pentru care fostul presedinte amana momentul in care va face anuntul oficial.

Ion Cristoiu a explicat pe propriul blog care sunt declaratiile si gesturile facute de Traian Basescu si motivele pentru care aceste lucruri tradeaza intentia certa de a candida la Primaria Bucuresti. Iata „argumentele” pentru care jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat ca certa si indibutabila o candidatura a lui Traian Basescu.

Gindul de Breaking news, luni, 18 aprilie 2016

Traian Basescu va candida la Primaria Bucuresti!

Evenimentul zilei din dimineata asta reproduce urmatorul text postat de Traian Basescu azi noapte pe Facebook:

„La RomaniaTv a revenit intrebarea pe care o primesc ori de cite ori intilnesc un ziarist sau un politician, cu privire la candidatura la Primaria Capitalei.

Cu certitudine o sa fac ce trebuie, o sa fac ceea ce se cade pentru un politician care a obtinut doua mandate de parlamentar, doua mandate de Primar General al Capitalei si doua mandate de Presedinte al Romaniei.

In decizia mea am tinut cont si de faptul ca sunt presedintele unui partid nou, Partidul Miscarea Populara (PMP), in care peste 85 la suta din membri nu au mai facut politica pina acum.

Decizia mea legata de candidatura la Primaria Capitalei este luata de multa vreme, dar nu consider oportun sa o fac publica acum”.

Inca prudent, Evenimentul zilei n-are curajul de a spune lucrurilor pe nume:

Traian Basescu va candida la Primaria Bucurestilor.

Dind aceasta stire, ma bazez exclusiv pe textul de pe Facebook, recunoastere voalata c-a decis sa candideze, pentru ca:

Miscarea Populara e un partid nou, care trebuie promovat printr-o candidatura spectaculoasa precum cea a lui Traian Basescu.

E specialist in victorii electorale.

Argumentelor date de textul de pe Facebook le adaug urmatoarele fapte:

Duminica seara, la Romania Tv, Traian Basescu a evitat sa-l atace pe Marian Munteanu. Pe de o parte pentru ca nu vrea sa-si ostilizeze electoratul nationalist- ortodox, pe de alta, pentru ca Traian Basescu are interesul ca PNL sa nu renunte la candidatura lui Marian Munteanu. Cu un PNL avind acest candidat, Traian Basescu si-a asigurat voturile electoratului PNL.

Tot duminica seara, Traian Basescu l-a atacat dur pe Nicusor Dan. Asta deoarece Nicusor Dan e cel mai primejdios adversar al lui Traian Basescu.

De ce nu anunta acum candidatura?

Pentru ca asteapta ca Marian Munteanu sa-si depuna candidatura.

Dupa opinia mea, PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu.

De ce?

Pentru ca liderii PNL stiu de candidatura lui Traian Basescu. Si prefera sa-l sinucida pe Marian Munteanu decit unul de-al partidului. Candidatura lui Marian Munteanu e gindita ca pregatirea marii mutatii spre Nationalism a PNL pentru parlamentare”, se arata in editorialul lui Ion Cristoiu postat pe blogul sau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *