Ion Cristoiu: Arestarea Elenei Udrea trebuie sa puna presiune pe Basescu

ion cristoiu, traian basescu, elena udrea, arestare preventiva, presiune, teorie incendiara

Ion Cristoiu, cel care a intrat in posesia jurnalului secret al Elenei Udrea, sustine ca inclusiv aici fosta sefa a PMP a avut premonitia ca va avea mari probleme, daca pierde batalia politica de la prezidentiale. In acest context, Ion Cristoiu avanseaza o teorie bomba: justitia o tine incarcerata pe Elena Udrea pentru a pune presiune pe Traian Basescu, eventual pentru a forta o tradare a Elenei Udrea.

”Vestea arestului preventiv de 30 de zile pentru Elena Udrea nu m-a surprins. Inclin sa cred ca nici pe ea. Din Spovedanii, din Jurnal, din Denunt se vede clar ca pentru Elena Udrea tot ce i se intimpla tine de politic si nu de juridic. Elena Udrea cunoaste prea bine Mecanismul, de pe vremea lui Traian Basescu, pentru a crede ca-i altceva decit o confruntare politica. Ea stie prea bine, potrivit Jurnalului, ca la Inalta Curte s-a jucat Presedintia Romaniei. Daca invingea ea, arestati preventiv de catre ICCJ erau altii. A cistigat partida adversa. Ea e arestata preventiv.

Asa cum aratam si la Prime time news, emisiunea Andrei Miron de pe Realitatea Tv, in cazul Elenei Udrea nu problema dosarelor intriga, ci inversunarea Sistemului de a o tine in puscarie cu orice pret. Sint sigur ca eliberata acum, DNA ar fi cerut Parlamentului o noua arestare preventiva. Ar fi mirosit prea tare, si atunci s-a apelat la ICCJ, cea mai politizata magistratura din Romania, pentru ca aici ajungi ca judecator numai daca faci dovada ca raspunzi la comenzi.

Astfel ca avem tot dreptul sa ne intrebam nu daca e sau nu justificata arestarea preventiva pe 30 de zile, ci care dintre aceste scopuri s-a urmarit prin arestarea ei pe 30 de zile si tare ma tem ca pe inca vreun an:

Blocarea oricarei tentative a Elenei Udrea de a face dezvaluiri primejdioase despre binomul SRI-DNA. Din puscarie e mai greu sa apari la televizor.

Facilitarea campaniei duse de binomul SRI-DNA pentru condamnarea Elenei Udrea prin media ofiterilor acoperiti.

Destructurarea personalitatii Elena Udrea astfel incit sa recunoasca, pentru a iesi din puscarie, si ceea ce n-a facut.

Tinerea lui Traian Basescu sub presiune pentru a nu deveni un pericol concurindu-l pe Klaus Iohannis.

Fortarea Elenei sa-l denunte pe Traian Basescu”, sustine Ion Cristoiu, pe blog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *