Iohannis, in cadere libera in topul increderii

KLAUS IOHANNIS, COTE OBLIGATORII REFUGIATI, CRIZA IMIGRANTI, REFUZ PRESEDINTE ROMANIA

Cota de incredere a presedintelui Klaus Iohannis este in cadere libera. In ultima luna, seful statului a pierdut 12 procente.

Iohannis, in cadere libera in topul increderii. Astfel, Klaus Iohannis are o cota de incredere de 61 la suta, in luna august, fata de 73 la suta, in iulie, se arata intr-un sondaj Avangarde, citat de Evenimentul Zilei. Spre comparatie, in luna aprilie, seful statului se bucura de o incredere de 76 la suta.

In schimb, increderea in premierul Victor Ponta a urcat de la 37 la 38 la suta, in ultima luna, arata acelasi sondaj.

Gabriel Oprea (37 la suta) si Liviu Dragnea (36 la suta) sunt urmatorii politicieni inclusi in sondaj, in ce priveste increderea. In schimb, Alina Gorghiu se bucura de incredere in randul a doar 20% dintre intervievati, in timp ce Traian Basescu are o cota de incredere de 21%.

Iohannis, in cadere libera in topul increderii. Sondajul a fost realizat telefonic, in perioada 15-23 august, esantionul fiind de 800 de persoane, iar marja de eroare este de +/-3,46%.

Un alt sondaj, realizat de CSCI, arata saptamana trecuta ca increderea in presedintele Klaus Iohannis a ajuns la 59% in luna august, cu 19 procente sub maximul din luna decembrie. Acelasi sondaj arata ca Victor Ponta se bucura de 35% incredere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *