Infractorii dintre noi! Redactia ATAC de BUZAU, retinuta pentru santaj prin presa

CASATORIE, LUCIAN ISAR, ALINA GORGHIU, MARIAJ SECRET, CASATORIE GORGHIU ISAR, CASATORIE SECRETA ALINA GORGHIU, COPRESEDINTE PNL, SOT ALINA GORGHIU

O operatiune de amploare a Politiei si Parchetului Buzau care a avut loc vineri in jurul orei 17.00 a dus la ridicarea membrilor echipei saptamanalului ATAC de BUZAU, adica, FLORIN PARASCHIVESCU – director, DORU IUGA – redactor, si OANA GALANTON – responsabil cu publicitate. Acestia au fost dusi la audieri la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, informeaza Sansa News.

Surse de presa sustin ca pe numele celor 3 membri ai echipei ATAC de BUZAU au fost depuse mai multe plangeri atat de catre cetateni din Buzau cat si din Bucuresti. Aceleasi surse sustin ca actiunea de vineri seara au fost ca urmare a unei plangeri a primarului din Posta Calnau, SORIN MUNTEANU. Cert este ca in mai multe numere ale publicatiei SORIN MUNTEANU a fost subiectul mai multor materiale defaimatoare care au trecut peste limita jurnalismului.

Sambata,cele trei persoane aduse vineri seara la audieri la IPJ au primit mandat de retinere. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca FLORIN PARASCHIVESCU ,directorul publicatiei „ATAC de BUZAU”, sotia sa OANA GALANTON responsabil cu publicitatea si DORU IUGA redactor, au fost audiati toata noaptea sub aspectul savarsirii infractiunii de SANTAJ prin PRESA. Audierile continua pe parcursul zilei de astazi urmand ca pana la expirarea mandatului de retinere  cei trei sa fie prezentati judecatorului de serviciu cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVA.

Sursele citate au afirmat ca la adresa celor trei au fost depuse mai multe plangeri din partea unor primari si oameni de afaceri din Buzau si Bucuresti care sesizau ca au facut obiectul unor actiuni de SANTAJ si au fost subiectul unor materiale defaimatoare publicate in ATAC de BUZAU.

Aceleasi surse relateaza ca flagrantul a avut loc pe o strada din cartierul Dorobanti, OANA GALANTON fiind surprinsa in timp ce primea 500 de lei de la primarul SORIN MUNTEANU, care SANTAJAT fiind cu publicarea unor articole de presa defaimatoare, ar fi trebuit sa plateasca 1 000 de lei lunar, suma mascata sub forma unor contracte de publicitate. Se pare ca 6 primari din judet, dar si politicieni ar fi fost tinta unor actiuni sau incercari de santaj. Surse judiciare spun ca ieri au avut loc 3 PERCHEZITII DOMICILIARE in Buzau dar si in Pitesti, unde a activat cu ceva timp in urma, FLORIN PARASCHIVESCU. Astazi mai multe persoane au fost chemate pentru audieri la sediul Inspectoratului de Politie Judetean fara a se cunoaste, in acest moment in ce calitate.

Sursa text: sansanews


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *