Incendiul de la Colectiv. Bilantul tragediei a crescut la 60 de morti

Incendiul de la Colectiv. Bilantul tragediei a crescut la 60 de morti

TRAGEDIA de la COLECTIV. Bilantul INCENDIULUI din clubul bucurestean a crescut dramatic, in trei saptamani de la incidentul tragic, ajungand duminica la 60 de MORTI.

Un tanar, in varsta de 19 ani, a MURIT intr-un spital din Viena, unde fusese transferat de la Spitalul Universitar din Capitala, informeaza postul B1 TV.

Tanarul avea arsuri pe mai mult de 50% din corp. Duminica dimineata a intrat in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

O alta victima ranita in incendiul din clubul Colectiv, care era internata la Spitalul Sfantul Ioan, a murit sambata dimineata.

Este vorba de un tanar in varsta de 22 de ani, care suferise arsuri grave pe peste jumatate din corp, iar medicii au fost pesimisti in legatura cu sansele sale de recuperare inca de la inceput, potrivit B1 TV. Bilantul sinistru al tragediei ajunge, astfel, la 59 de morti.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 34 de persoane, numarul victimelor ajungand, duminica, la 60.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internati 45 de raniti in urma incendiului din Colectiv, dintre care 13 in stare grava si opt in stare critica. In plus, in clinici din strainatate sunt internate 27 de victime.

In unitatile sanitare din strainatate au fost transportati in total 38 de pacienti, insa 11 au decedat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *