INCENDIU la Santierul Naval Capu Midia

incendiu
incendiu

Un INCENDIU a izbucnit, miercuri, la bordul unei NAVE MILITARE, aflata pentru reparatii in Santierul Naval Capu Midia, FOCUL fiind lichidat dupa aproximativ o ora fara sa se inregistreze avarii deosebite, o comisie urmand a stabili cauzele declansarii incendiului.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dobrogea” al judetului Constanta, INCENDIUL a izbucnit in jurul orei 10.00, la o NAVA MILITARA care se afla pentru reparatii in dana E a Santierului Naval Capu Midia – Navodari.

La fata locului, s-au deplasat de urgenta 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua de la Detasamentul de pompieri Constanta Oras si doua de la Statia de pompieri Midia-Navodari.

La sosirea echipajelor ISU Dobrogea, FOCUL ardea intr-o incapere aflata la pupa vasului „Viceamiral Constantin Balescu”, existand pericolul propagarii la celelalte compartimente.

Pompierii au localizat si lichidat flacarile in aproximativ o ora de la interventie, limitand considerabil producerea de pagube materiale.

Reprezentantii SMFN au anuntat ca puitorul de mine „Viceamiral Constantin Balescu” din Divizionul 146 Nave Minare-Deminare al Fortelor Navale se afla in reparatii din 1 decembrie 2014.

Pompierii ISU urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit incendiul, iar o comisie a Statului Major al Fortelor Navale cerceteaza circumstantele producerii INCIDENTULUI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *