Incendiu in Colectiv: Bilantul negru a ajuns la 50. Inca un pacient a murit in Anglia

TRAGEDIA CLUB COLECTIV, INCENDIU CLUB COLECTIV, BILANT VICTIME COLECTIV, 44 DE MORTI, DECESE NUMEROASE,, incendiu in colectiv,

Incendiu in Colectiv. Inca un pacient ranit in urma tragediei din clubul Colectiv a murit in Marea Britanie.

Informatia a fost confirmata de oficialii Ministerului Sanatatii pentru Realitatea TV.

Este vorba despre Vladut Roberto Andy, un tanar care avea arsuri de gradul 2 si 3 pe mai mult de 60% din suprafata corpului. In plus, tanarul avea complicatii la nivelul cailor respiratorii, digestiv, dar si renale. El a murit intr-un spital din Chelmsford din Marea Britanie.

Incendiu in Colectiv. Astfel bilantul celor care au murit in urma incendiului devastator de pe 30 octombrie a ajuns la 50.

Corpurile pacientilor romani care au murit in strainatate vor fi repatriate de urgenta pe cheltuiala statului.

Incendiu in Colectiv. Bilantul a inceput sa creasca dramatic inca de sambata, cand au murit noua dintre persoanele ranite, dintre care doua dupa ce au aterizat in Olanda, unde erau transferate pentru tratament.

Duminica au mai murit inca patru tineri, printre care bateristul trupei Goodbye to Gravity, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum.

Incendiu in Colectiv. Si luni au murit doua persoane. Este vorba de jurnalista Teodora Matei, care se afla intr-o clinica din Israel, si Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock.

Inca o victima a incendiului din Clubul Colectiv a murit, in noaptea de luni spre marti. Persoana care a decedat era tot dintre cele transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internata in Birmingham. O alta pacienta care se afla la Liverpool a murit marti seara.

Incendiu in Colectiv. Conform datelor Ministerului Sanatatii, marti dimineata, erau internati in spitale din Capitala 74 de raniti.

Alti 36 de raniti in incendiul din Colectiv au fost transferati in unitati sanitare din strainatate, dintre care 6 au murit.


1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *