Incendiu in Club Colectiv: Peste 12.000 de oameni in strada, la locul tragediei

TRAGEDIA CLUB COLECTIV, INCENDIU CLUB COLECTIV, BILANT VICTIME COLECTIV, 44 DE MORTI, DECESE NUMEROASE,, incendiu in colectiv,

Incendiu in Club Colectiv. Peste 12.000 de oameni participa duminica la un mars de comemorare a victimelor incendiului din Clubul Colectiv.

Oamenii au pornit din Piata Universitatii catre locul tragediei, unde aprind lumanari, depun flori si se roaga.

19:26 – S-a spus in cor rugaciunea Tatal Nostru.

19:20 – Cativa protestatari continua sa dea vina pe politicieni pentru tragedia de la Clubul Colectiv. 10-15 persoane au venit cu pancarte pe care scria „Voi sunteti vinovati” si au spus ca vinovati pentru tragedia de la Colectiv sunt politicienii. Oamenii au cerut demisia lui Oprea, amintind si de cazul politistului Bogdan Gigina. Ceilalti protestatari din jurul lor i-au rugat sa inceteze ca nu e locul si nici momentul.

19:01 – In fata Clubului Colectiv au fost organizate 3 altare unde oamenii pun flori, lumanari si poze.

18:46 – Oamenii care au venit la Clubul Colectiv au cantat imnul Romaniei.

18:35 – „Noi nu uitam, Oprea demisia”, „Ei au murit, voi plecati”, se poate citi pe banarele aduse de cateva persoane.

18:33 – Persoanele care s-au adunat in fata Clubului Colectiv sunt revoltate si spun ca cei 30 de tineri au murit din vina clasei politice. „Tragem un semnal de alarma pentru clasa politica din Romania. Se dau autorizatii de functionare cu spaga”, a declarat o tanara.

18:11 – Al doilea grup masiv de oameni care a plecat in mars de la Piata Universitatii spre Clubul Colectiv a ajuns la Piata Unirii.

18:02 – Oamenii stransi in fata Clubului Colectiv spun ca se roaga pentru sufletele celor care au murit, transmite Digi24. Totodata, potrivit sursei citate, ei afirma ca tragedia s-a intamplat din cauza autoritatilor.

17:39 – Si ambasadorul Frantei in Romania a venit la Clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 30 de tineri, si a depus un buchet de flori. El a transmis condoleante familiilor celor care au murit.

17:30 – Principesa Margareta si principele Radu Duda au sosit la locul tragediei si au aprins lumanari.

16:02 – Cei ajunsi la locul unde sunt aprinse lumanarile sunt rugati sa nu zaboveasca, pentru a le permite si celorlalti sa aprinda o lumanare.

16:00: Digi Tv informeaza ca numarul oamenilor aflati in fata la Clubul Colectiv este de 12.000. Oamenii au in maini flori sau lumanari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *