Incendiu de proportii in Delta Vacaresti. Primarul Baluta sta nepasator cu mainile in san

LISTE SEMNATURI PSD SECTOR 4, MODIFICARI PENALE, MIHAI PEPTAN, DANIEL BALUTA, INREGISTRARE AUDIO, STENOGRAME PSD SECTOR 4, ALEGERI LOCALE 2016, CAMPANIE ELECTORALA, SECTORUL 4, PRIMARIE SECTOR 4, CANDIDADAT PSD SECTOR 4,

Aproape 3.000 de metri patrati de vegetatie din DELTA VACARESTI au luat foc, luni, in jurul orei 16.00, dupa cum au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, informeaza Mediafax.

INCENDIUL de PROPORTII a izbucnit in jurul orei 16.00 si la fata locului au fost trimise doua autospeciale, a spus Daniel Vasile, reprezentantul ISU Bucuresti. „Incendiul se intinde pe o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati. Nu exista pericol de extindere a INCENDIULUI, dar sunt mai multe focare”, a mai declarat reprezentantul ISU pentru sursa citata.

Practic, inca trei hectare de teren din DELTA VACARESTI distruse sub privirile nepasatoare ale autoritatilor locale. Mai precis ale primarului interimar DANIEL BALUTA care tine mortis sa-l copieze pe predecesorul sau penal, Cristian Popescu Piedone.

Pe vremea penalului sus amintit, alte doua incendii au distrus cateva zeci de hectare din DELTA VACARESTI cunoscuta si sub numele de DELTA BUCURESTIULUI.

Astfel, in luna septembrie 2014 un alt INCENDIUa avut loc in DELTA BUCURESTIULUI, atunci fiind distruse zeci de hectare de vegetatie si omorate mai multe animale. Societatea civila a cerut autoritatilor sa puna paza permanenta in respectiva zona si sa instituie un regim de protectie temporara, insa nu s-a intamplat nimic. Circa 5 hectare din DELTA BUCURESTIULUI au fost distruse intr-un INCENDIU izbucnit pe 11 martie 2015.

Si atunci ca si acum nepasarea si nesimtirea sunt termenii care pot caracteriza precis atitudinea autoritatilor locale de la SECTORUL 4 in frunte cu primarul interimar ilegal DANIEL BALUTA.

DELTA BUCURESTIULUI se afla pe locul fostului lac Vacaresti, pe teritoriul Sectorului 4, intre Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, Soseaua Vitan-Barzesti si Splaiul Independentei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *