Inca un contracandidat pentru Liviu Dragnea

serban nicolae

Senatorul Serban Nicolae a anuntat ca si-a depus, marti dimineata, candidatura la sefia PSD, precizand ca are sustinerea a patru organizatii judetene.

„Am depus in aceasta dimineata declaratia de candidatura, insotita de sustinerea organizatiei locale din Drobeta Turnu Severin-Mehedinti. Cred ca, in conditiile in care se respecta statutul, candidatura mea nu ar putea sa fie respinsa de partid”, a declarat Serban Nicolae.

Saptamana trecuta, senatorul anunta ca ia in calcul sa nu mai candideze, fiind nemultumit de sistemul de vot, si il acuza pe presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, ca si-a aranjat in partid in asa fel incat sa castige competitia.

Acum, insa, Serban Nicolae a spus ca s-a razgandit, dupa ce pe site-ul partidului a fost facut un sondaj in care el apare favorit la castigarea sefiei PSD.

„Pe site-ul partidului s-a facut un sondaj de opinie si pana ieri la ora 4-5 s-a votat intre cei 3 candidati: Liviu Dragnea, Daniel Savu si Serban Nicolae. Sondajul imi era favorabil cu 56%, mai mult decat ceilalti doi candidati la un loc. Acest sondaj a fost scos de pe site. A fost un argument in plus sa nu renunt la candidatura fata de ce primisem pana acum ca mesaje de incurajare”, a precizat Serban Nicoale.

Pana acum, pe langa Serban Nicolae, si-au anuntat candidatura pentru sefia PSD Liviu Dragnea,presedinte interimar al partidului, si senatorul de Prahova Daniel Savu.

Urmeaza ca miercuri, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, candidaturile celor trei sa fie validate. Pentru asta, ei trebuie sa indeplineasca mai multe criterii printre care: sa aiba vechime de minimum trei ani in partid si sa primeasca sustinerea scrisa a nu mai putin de 5 organizatii judetene.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *