Hop! Emil Boc, primarul cat un dop, audiat la DNA

candidat udmr, primarie cluj, emil boc, candidat pnl, anna horvath, alegeri locale 2016, campania electorala, combinatii, udmr, pnl, intelegere

Continua exodul  trepadusilor fostului presedinte Traian Basescu in fieful procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Astazi a venit randul lui Emil Boc, primarul cat un dop, sa se prezinte la DNA pentru a da cu subsemnatul. Deocamdata in calitate de martor…..

Fostul premier Emil Boc, in prezent primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat, transmite Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, Emil Boca fost citat in dosarul ANRP.  La intrarea in sediul DNA, Emil Boc a sustinut ca nu are emotii si ca va detalii despre prezenta sa in fata procurorilor anticoruptie la finalul audierii.

„Am fost invitat in calitate de martor intr-un dosar de cercetare penala. (…) Nu stiu despre ce este vorba, deci nu ma pot pronunta”, a spus Emil Boc.

Surse judiciare au declarat, pentru Newsro, ca Emil Boc a fost citat intr-un dosar privind despagubiri ilegale acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

Saptamana trecuta a fost audiat la DNA si fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, el declarand ca a dat o declaratie de martor in legatura cu procedura urmata la desemnarea unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii l-au intrebat pe Predoiu despre modul in care a fost numita Alina Bica in Comisia pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *