Handbalisti de la CSU Targoviste, morti intr-un grav accident rutier

CAMION CHERESTEA RASTURNAT, HANDBALISTI MORTI, CSU TARGOVISTE, ACCIDENT TRAGIC BUZAU, RAMNICU SARAT, UNSPREZECE RANITI, SPITALE CAPITALA, TRAGEDIE LA BUZAU, ISU BUZAU,

ACCIDENT TRAGIC  in judetul Buzau, la iesirea din Ramnicu Sarat. Trei HANDBALISTI de la echipa de handbal CSU TARGOVISTE au MURIT si 11 PERSOANE au fost RANITE dupa ce un camion incarcat cu cherestea s-a rasturnat peste microbuzul handbalistilor, informeaza postul B1 TV.

UPDATE: Cinci persoane GRAV RANITE au fost transportate la spitale din Bucuresti. Alte trei persoane, printre care si soferul vinovat, au fost externate.

Potrivit ISU Buzau, in urma acestui accident a fost activat planul rosu de interventie.

Accidentul s-a produs la iesirea din Ramnicu Sarat. Potrivit politistilor, microbuzul stationa pe marginea drumului, pentru remedierea unei probleme la motor. Un autotren plin cu cherestea s-a rasturnat peste microbuzul in care se aflau componentii echipei de handbal CSU TARGOVISTE. Acestia mergeau spre casa dupa un meci jucat in deplasare. Trei sportivi care se aflau pe banchetele din spate au MURIT pe loc.

Potrivit ISU Buzau, in urma acestui accident a fost activat planul rosu de interventie.

„ISU Buzau a trimis la locul accidentului sapte autospeciale, dintre care doua de descarcerare, una de transport victime multiple, doua ambulante SMURD, o autospeciala de stingere incendii, o autospeciala de prima interventie si comanda. Fortele au fost suplimentate apoi, in sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar si ISU Bucuresti – Ilfov cu doua autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzau a trimis sase salvari la fata locului”,a spus George Cretu, purtator de cuvant ISU Buzau.

Mai multi martori spun ca soferul autocamionului ar fi lesinat pe loc in momentul in care a coborat de la volan si a vazut ce s-a intamplat.

Sursa foto: realitatea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *