Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu, vrea sa scape de arest preventiv

ionut rudeanu, ginere vasile blaga, dosar dna, arest preventiv, evaziune fiscala

Ginerele lui VASILE BLAGA, IONUT RUDEANU, a fost adus, vineri, din Arestul Politiei Capitalei la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) unde magistratii judeca azi contestatia acestuia la masura ARESTULUI PREVENTIV.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, in urma cu o saptamana, arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui IONUT ANDREI RUDEANU, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala.

IONUT ANDREI RUDEANU a fost retinut saptamana trecuta de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (CAB), dupa ce in aceeasi zi au fost efectuate cinci PERCHEZITII la domiciliile si sediile comerciale ale mai multor persoane din Bucuresti, Deva si Buftea, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunii de EVAZIUNE FISCALA, cu un prejudiciu de 600.000 de euro. Perchezitii au avut loc si la sediul firmei de paza si protectie Axis Corporate Security, detinuta de IONUT ANDREI RUDEANU, acesta fiind apoi ridicat de procurori si dus la audieri.

Conform datelor de la Registrul Comertului, Axis Corporate Security are sediul central in municipiul Deva, iar ca asociati apar MARIAN AURORA RUDEANU (50%) si IOAN ANDREI RUDEANU (50%), acesta indeplinind si functia de administrator.

Procurorii DNA sustin ca, din datele si probele administrate in cauza, rezulta ca, in perioada 2010-2014, persoanele vizate, printre care si reprezentantii firmei de protectie si paza, ar fi desfasurat tranzactii comerciale fictive cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *