Gheorghe Nichita are ascunsa o avere uriasa

AREST PREVENTIV, GHEORGHE NICHITA, PRIMAR SUSPENDAT IASI, DOSAR DNA, DECLARATII

Primarul Iasiului, GHEORGHE NICHITA, se afla sub CONTROL JUDICIAR dupa ce a fost acuzat de instigare la ABUZ in SERVICIU, instigare la accesul ilegal la un sistem informatic, instigare la operatiuni ilegale si instigare la folosirea informatiilor care nu sunt destinate publicitatii.

In acelasi dosar mai sunt cercetati seful Politiei Locale Iasi, LIVIU HLIBOCEANU, si AVIRVAREI STEFAN, sef serviciu in Politie.  GHEORGHE NICHITA i-ar fi instigat pe cei doi sa spioneze o persoana. Potrivit presei locale, persoana monitorizata de primar era chiar amanta acestuia, sefa unui serviciu din Primaria Iasi, ADINA SAMSON, in varsta de 33 de ani.

Se pare insa ca primarul GHEORGHE NICHITA, un veritabil crai din Copou, ar fi avut si alte amante pana sa o cunoasca pe ADINA SAMSON, sotia edilului, FLORENTINA NICHITA, divortand de el dupa 30 de ani de casnicie chiar din cauza acestor aventuri. Fosta sotie a lui GHEORGHE NICHITA a vorbit in presa si despre conturile ascunse ale primarului, noteaza romaniatv.net.

Mai exact, nervoasa ca sotul si-a batut joc de cei 30 de ani de casnicie, FLORENTINA NICHITA a povestit presei si despre CONTURILE ASCUNSE ale primarului, in care s-ar afla 20 de MILIOANE de euro. Presa locala scrie ca banii ar proveni din spagile cerute pentru eliberarea autorizatiilor de constructie. De altfel, procurorii DNA au intrat deja pe fir pentru a efectua cercetari, potrivit sursei citate mai sus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *