Geoana: Alianta PNL-PSRO doreste schimbarea Guvernului Ponta

geoana
mircea geoana

Mircea Geoana sustine ca alianta dintre PNL si partidul sau (Partidul Social Romanesc – PSRO) vizeaza preluarea puterii in Parlament in viitorul apropiat. Potrivit senatorului, majoritatea parlamentara va fi obtinuta cu ajutorul membrilor PSD care vor dezerta din partid.

„Din punct de vedere practic, saptamana care urmeaza va marca intrarea intr-o faza structurata a dialogului pe programul de guvernare, in conditiile in care vom avea majoritatea. Am stabilit impreuna cu PNL si au fost desemnati domnii Predoiu si Atanasiu alaturi de mine si Catalin Croitoru, primul nostru vicepresedinte, vom avea echipe de lucru pe diverse domenii”, a declarat Geoana, intr-un interviu la Pro Tv.

Acesta a admis ca ca alianta PNL-PSRO are un calendar al schimbarii Guvernului Ponta, prin motiune de cenzuta.

„Majoritatea se va face. E o lege a gravitatiei in politica. Matematic, se face cu parlamentarii din actualul Parlament, alta varianta nu e. PSD e un partid inchis, cei care nu sunt in linie cu Ponta si sultanatul sunt condamnati la terminarea carierei politice. Multi colegi din PSD si-au pus speranta ca acest Consiliu National va fi un inceput de analiza serioasa, sincera, onesta, a situatiei din partid. Ponta a pierdut la un milion de voturi diferenta. Nu a fost nicio explicatie in partid a cauzelor acestui esec catastrofal pentru Ponta si PSD. In lipsa unei discutii privind viitorul oamenilor de acolo, vor pleca multi, suficienti cat sa facem o majoritate”, a conchis Geoana.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *